Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 12:37   #636
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
W Będzinie , koleżanka pol roku temu zaopatrywała sie tam w całą wyprawkę , na stronie internetowej maja malutko rzeczy jutro bede w siedzibie to zobaczę co i jak , nazywa sie "dziecięce marzenia".
oo znam ten sklep, byłam tam nawet kiedyś oglądać wózki z resztą tam niedaleko chodzę do mojego gin, na zajezdnię tramwajową, jeśli kojarzysz
bardzo miła obsługa jest w tym sklepie, a nie wiedziałam że można ceny negocjować muszę sprawdzić czy oni mają camarelo, ale właśnie nie kojarzę....

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość

moj tz mnie dzis zaskoczyl..zreszta ostatnio czesto mu sie to przytrafia..wstaje rano i mam swieze buleczki na sniadanko..a tak chodzily ya mna takie maslane z dzemem..mniam..a potem patrze na tel i sms od niego..mam zejsc do goscinnego..cos tam jest..i co..koszyk dla Frania..
teraz juz rozumiem dlaczego ostatnio pytal czy bd taki kupowac.ja oczywiscie,ze nie bo szkoda pumpikow.. probowal jeszcze raz podjac temat ale ucielam..a dzis tak glupio mi sie zrobilo.. dzwonilam do niego by podziekowac a on mowi,ze myslal ye nie bd sie cieszyc..jego koledze y pracy w styczniu urodzil sie syn a nie chciyal w tym lezec wiec tz odkupil
ale super ja cały czas czekam aż mój mnie tak zaskoczy, że sam pomyśli by coś kupić małej.....
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora