Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 13:36   #1620
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
perelka nie wiem jak to zrobilas ale sliczne
Ekaterina 3maj sie tam mamuśka
etusiaaa ja zamierzam biegac zeby zrzucic cellulit i wielką D!
jenny ja mam alantan plus zielony na pupe
Asia a ja Iry slucham
aisa84 ooo jaki mądry lekarz,czyli jestem tlusta tak?
a poza tym lekarz nie jest w stanie okreslic ile z wagi to jest zatrzymana woda...
evelina33 no ja 09.09 tez mam termin tylko SN

Dziewczyny czy ktoras z was w takim razie kupuje pościel do wózka??
bo mi sie np bardzo podobaja z Kubusiem Puchatkiem
A i ciesze sie ze wózek sie podoba chociaz ja do tego szarego nie moge się przekonac ale zobaczymy jak przyjedzie

Bylam w szpitalu na rozmowie kwalifikacyjnej.Pod koniec sierpnia mam pierwsze KTG,lekarz powiedzial ze maly ulozony jest pieknie do porodu naturalnego,szyjka ok,porodu poki co nie przewiduje i mowil ze nie ma co sie spieszyc i dobrze by bylo w terminie urodzic...taa
w nocy to jestem taka obolala ze masakra te pachwiny nie daja mi zyc
dostalam liste do szpitala mega ogromna i patrze a tam jeszcze 2 butelki mam zapakowac ech

No tez mnie wypowiedz tego lekarza zaskoczyła bo jest mnóstwo czynników wpływających na wagę...woda wlasnie i wzrost przecież tez...no ale wlasnie ilu lekarzy tyle opinii

A ja mam pościel do wózka nie wiem jak to bedzie z korzystaniem z niej ale jest podusia sie przyda a kołderkę tez mozna podłożyć pod maluszka jak sie nie chce przykrywać

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Paulina Irę też bardzo lubię
Super, że mały ułożony dobrze, oby tak dalej

Asiulka Ja też czuję się bez sił, choć leżę praktycznie cały czas, a jak wstanę umyję naczynia to ledwo stoję, bo plecy tak bolą. Mamy prawo już być zmęczone, ale jeszcze troszkę! Wow, u Ciebie już tylko 17 dni? Jak fajnie

Z tym czy tak fajnie to ja nie wiem siedzę jak na bombie i zaciskam nogi jeszcze tydzień bo chce zrobic badanie na paciorkowca i czekam na urlop mamy :p
Ja tez wszystko robię na raty...bo wstaje i zmęczenie mnie pokonuje ale tak bardzo to opadłam z sił wlasnie jakies dwa dni temu...czuje sie jak przeziebiona...
Ok...ruszam załatwić co mam do załatwienia i kupić cos na jutrzejszy jakis szybki i mało skomplikowany obiad

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora