2014-08-18, 12:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
. aaa i kino 5d super  polecam. Były też reklamy takiego parku w Bałtowie ale to już bez wózków by trzeba bo tam takie ścieżki pokazywali że wózkiem nie da rady.
no i co jeszcze hm... aaa i jeszcze trochę różnica wieku między dziećmi mi dała do myślenia.
|
FLorek tez był w kinie??A co wydedukowałaś z róznica wieku?
moderna ja sie w wielu sprawach z Tobą zgadzam, do wielu nie mam po prostu przekonania, moze dlatego, ze do tej pory wszystkie dzieci, które znam i wyxchowywane były bez kar i konsekwencji dziś moim zdaniem nie są "dobrze wycbowane" jeśli można tak powiedziec, ale to też inna kwestia, ze za mało według mnie tam miłości i zaufania, a za dużo luzu i swobody bez granic....Więc bądz pierwsza i udowodnij, ze się da I tez uważam, ze kary/konsekwencje są dla starszych dzieci, chociaz jak osatnio KAcper wylał sok na podłogę to miał swietną zabawe z wycierania A i wg mnie inne sa metody gdy ma się jedno dziecko inne gdy 20 i zabiłas mi ćwieka, bo teraz cały zas mam w głowi, że kary sa złe i nie wiem jak ja sobie poradze z moimi dziećmi po powrocie do pracy...bo kar u nas w rpzedszkolu nie ma, ale konsekwencji sie rpzestrzega i na chwile obecną nie wyobrazam sobie inaczej przy takiej grupie...
KAcper do tej pory zgrabnie omijał R w słowach, a teraz zaczął mówić, ala Nina Terentiew; )Więc RAdio "Ghra", a wrona robi :khra" Słodko to brzmi-mam małego Francuza
A dialog z dziś:
-BUła
-chcesz bułkę?DObrze, wstapimy do piekarni i kupimy, tylko masz pomysł jaką? masz?
-mam
MAsz? To jaką?
-taką
To się dogadaliśmy Wiem, ze to przypadek, bo jeszcze świadomie az tak logicznie nie gada;pAle fajnie zabrzmiało
|
|
|