Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 12:50   #22
wiecznieGruba
Raczkowanie

Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Ja już kiedyś chodziłam do dietetyczki i schudłam 12kg, dieta była bardzo normalna, żadne tam 1000kcal. Jedyny suplement jaki miałam zakupić to błonnik. W tej chwili nie mogę go jeść, bo przyjmuje inne leki na jelita (błonnik niestety wchłania wszystko )

A ta renomowana firma to nie przypadkiem Natur House? Mojej kumpeli mama tam chodzi, efekty są, ale zdzierają tam okropnie.

Co do siłowni to ja tam idę po to żeby się zmęczyć i spocić i śmieszą mnie te "Miss Fitness" w pełnym makijażu i najlepszym stroju sportowym...z kolei jestem pełna podziwu dla tych "grubasów" którzy przełamali swój strach i przyszli tam żeby coś ze sobą zrobić

W domu mam wioślarza, ale nie cierpię ćwiczyć kardio w domu. Używam hantli, maty i filmików na yt
No to widocznie trafiłaś na dobrą dietetyczkę
A te 12 kg na minusie dalej się utrzymują?

Tak, miałam na myśli akurat to "przedsiębiorstwo dietetyczne". Moja siostra bardzo schudła, ale później duuużo wróciło niestety

No ja niestety nie mogę się przełamać, może gdybym znalazła towarzysza albo towarzyszkę gdyby chociaż raz ktoś ze mną poszedł normalnie jak z dzieckiem

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
a biegasz po asfalcie czy sciezkach? czy moze bieżni?
Każdy ma tam jakieś swoje obawy, z którymi musi powalczyć dla jednego będzie błahostką, to co innemu sprawi wielką trudność, ludzie to są dziwne istotki, a szczególnie kobitki kto nas zrozumie...

Biegam w terenie, po polnych ścieżkach
Jestem przeciwniczką biegania po asfacie, szczególnie bez odpowieniego obuwia

"Zawsze najlepszym momentem na rozpoczęcie odchudzania jest tu i teraz.
Jutro - to tylko kolejny dzień."
wiecznieGruba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując