2014-08-18, 12:55
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez nena_milka
angelikada lulla zdrówka na imieniny
i dla solenizantów małych też zdrówka
też mam takie odczucia co do imienin  ale jak ktochce to czemu nie.
O moich imieninach w tym roku pamiętała tylko rusałka  miałam 24-go maja w dzień zlotu we wro
dzień dobry 
właśnie wróciłyśmy z Niną z lasu, nazbierałyśmy pół reklamówki grzybków, same kozaczki  młoda teraz zasypia a ja mam plan napisać wypracowanie w tym czasie, ale nie wiem jak mi wyjdzie bo bardziej od wypracowań lubię pisać na wizażu 
|
dziękuje 
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88
Podziwiam ciebie
A Ty o wszystkin pamietasz? Bo ja nie  hehe a szczegolnie dat. Albo przypominam sobie w danym dniu albo jak minie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
nie no jasne tez mi sie zdarza zapomniec i dlatego własnie sobie wszystko zapisuje co by nie zapomnieć gdyby mój tż był tak wspanialomyślny też by zapisał bądź luknął na kalendarz który wisi w salonie ze zdjęciami Leny bo tam są wszystkie imieniny i urodziny zapisane :P
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg
najlepszego !
najlepszego z okazji imienin
my tez imienin nie obchodzimy, nawet o tym nie pamietamy
najlepszego
zdrowka
mialam isc na poczte z Jula bo dostalam polecony, a tu leje, ze masakra 
wczoraj Julka miala tylko jedna drzemke 30 min, a poszla spac po 21. znowu ze spaniem wszystko jej sie poprzestawialo, spala dzisiaj do 9.30 
|
dziękuje 
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
Cytat:
Napisane przez bojatoja
|
hehe mój też bo później wypominam mu przez długiiiiiii czas 
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
hej
nie wiem jak juz funkcjonowac przy 3 tygodniu bez snu 
od dwóch dni mała zmiana - zamiast palczu jest wycie do księzyca przez poł nocy 
|
jeja biedna Ty jestes u nas co prawda nie jest tak źle jednak Lena nie potrafi przespać całej nocy... tzn jak uśnie o 22 czy 21 to jest pobudka za godzine bądź pół godziny później już zapobiegawczo daje butle i znowu wstaje 2.30 bądź 3 bądź 4 i śpi do 9 ale budzi się jeszcze kilka razy na smoczka czy bóg wie o co jej chodzi nawet jeśli śpi z nami ja nie wiem ale mi sie wydaje że ja popełniłam jakiś błąd od jej urodzenia że nie potrafi przespać całej nocy
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez passion80
Ja mam doskonała pamięć do dat  u nas obchodzi się jedno i drugie.
Angelikada, najlepszego !
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
dziękuje 
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------
Cytat:
Napisane przez inwersja
Łooo.... To tak żeby wyprawiać to nic nie obchodzimy  po prostu na urodziny skadamy życzenia i jak jest kasa to jest prezent albo coś, ale to tylko my z tz między sobą.nie dostajemy prezentów od nikogo więcej.
|
no u nas jest taki 'zwyczaj' chociaż ostatnio nie robie jakiś tam imprez na niewiadomo ile osób plus niewiadomo jakie żarcie... imieniny mojego tż nie wyprawiałam ale zrobiłam tort i oczywiscie była tylko moja rodzina i była tylko kawa herbata i tyle ze strony tż nie możmy liczyć na nikogo choćby żeby przyjechali do niego i osobiście mu złożyli życzenia i oczywiscie nie chodzi tu o prezenty
|