2014-08-18, 13:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89
Co tam kupiłaś? Ja tu nie mam lidla a chcialam te sztruksy, ale uwaga za parę dni otwierają mi w końcu rossmanna!
Kurcze martwię sie o ciebie  ja w życiu bym nie dała rady.
|
dzięki ;*
a pisałam wyżej :P dresik,bodziaki,spodnie,d rugie spodnie, siostra wziela dla leny dresik jeszcze jeden i bodziaki, jedne skarpeki i rajstopki i mama wziela jeszcze dla leny spodenki 
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez ewacia85
wszystkiego naj dla solenizantów 
dla luli i angelikady również 
powiedziałabym nie fochaj się ale ja też się czasem focham bo pamietliwa jestem do dat  i tak dzisiaj mija nam 12 lat razem i tz oczywiście ani słówkiem nie pisnąl że pamięta czy coś....zarobiony praca i od rana /6./na traktorze buszuje  ale ja pamiętałam i chciałabym widzieć jego minę jak będzie jadł kanapki w pracy  nie dość że nawrzucałam mu słodyczy,owoce jogurcik to wyciełam 6 podwójnych kanapek/łącznie 12 kromek/chleba w kształcie serduszek...prawie cały chleb na to spaprałam  ....mam nadzieję że się domyśli dlaczego ma takie urozmaicone jedzenie w pracy 
|
dzięki 
ej Ty masz dobre pomysły to jakiś znak że jakąś rocznice macie czy coś fajnie fajnie może trzeba czasem i mojego wyobraźnie poruszyc szkoda ze foty nie zrobiłas :P bo byś pokazała swoje kanapeczki
|