Dot.: Przedszkole - to już?! Mamy maluchów debiutujących w przedszkolach :)
Cytat:
Napisane przez ela_86
ale On już chodził rok czasu tak? teraz przerwa wakacyjna? ale co, nie lubi?
no właśnie.... też mamy takie sytuacje, już myślisz, że jest dobrze, ogarnął, a tu raptem 10 kroków w tył i znów pod górkę.....
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------
mogę być wścibska? 
bo zauważyłam suwaczek owulacyjny....
staracie się o 4 dziecko? 
pytam z ciekawości 
mi się marzy taka duuuuża rodzina, ale ja chyba bym się nie odważyła.
Ale zawsze podziwiam  a oczami wyobraźni już widzę jak fajnie będziecie mieć  mój tż ma 5 braci i jest super jak się zjeżdżamy 
|
tak , chodzil juz rok ..pierwsze miesiące to była histeria i wycie potem raz lepiej raz gorzej na koniec roku już ładnie chodził i było mu smutno ze nei będzie miał kolegów bo wakacje no a teraz nie chce bo mu dobrze w domu ..i jeszcze ja byłam/jestem na macierzyńskim/....ale tłumacze mu że on idzie do przedszkola a ja wracam do pracy ...kończe praca i zabieram go do domu. niby rozumie itp ale obstawiam płacz przez pierwsze dwa tyg/miesiac no chyba z e sie mylę bo to syneczek mamusi najgorsze jest wyjście z domu ...potem to luzik ..aha i ja go nie moe odpowadzac bo wie że będzie płakał i nie chce ze mna iść ...odprowadza go wujek ...jesli już on nie moze to wtedy ja
Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2014-08-18 o 13:17
|