2014-08-18, 13:17
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez eclariss
ela pytam bo też miałam ból i była diagnoza: rwa kulszowa a potem się okazał, że to jednak od nerki i infekcji pęcherzowej.
|
nie strasz... 
ale to mi się zdarza tylko i wyłącznie jak mam pełny pęcherz... czasem jak robię siku to czuję jak to napięcie schodzi i wtedy mnie boli z takim kłuciem, ale pieczenia nie ma, ani nic w okolicach cewki
i ten ból to tak z przodu mam, myślałam, że na nery z tyłu....
kurde.... dałaś mi do myślenia....w przyszłym tyg mam wizytę, muszę się zapytać o to... może jakieś badanie siuśków sobie strzelę.....?
Cytat:
Napisane przez melleczka
Myślisz, że możliwość rozłożenia siedziska spacerówki na płasko nie jest aż tak istotna?
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------
Ja będę brała z jedną płytką  Ponoć drugą zawsze w razie czego można dokupić 
|
ja myślę, że jest istotna, ale nie aż tak bardzo... zależy pod jakim kątem jest ten najniższy, bo jak 45 to za dużo, ale w moim infinity już nie pamiętam, chyba całkiem płasko nie jest, ale ten kąt jest malutki. Jak będziesz przesiadać na spacerówkę, to dzieć będzie miał raczej ogarnięte siedzenie spokojnie, więc już chyba nie musi być idealnie płasko, lekki kąt jest ok, tak żeby było wygodnie się zdrzemnąć...
Cytat:
Napisane przez benetta
ta druga płytka może się przydać do wózka, żeby nie przekładać łóżeczka do wózka, ale nie wiem czy bym brała dwie, nie wiem jeszcze czy będę w ogóle kupować monitor...
mam do Was pytanie, jak Wam się kojarzy/podoba imie Olgierd? i jakie wg Was jest zdrobnienie od tego imienia? chcę się ogólnie zorientować więc się nie krępujecie z krytyką 
|
ja myślę, że wszyscy wołaliby Olek mimo, że to ni Aleksander
mnie się nie podoba....
|
|