Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez benetta
mam do Was pytanie, jak Wam się kojarzy/podoba imie Olgierd? i jakie wg Was jest zdrobnienie od tego imienia? chcę się ogólnie zorientować więc się nie krępujecie z krytyką 
|
hmmm Olgierd kojarzy mi się z 4 pancernymi i psem
skrót hmmm Oli? Mi w sumie imię się średnio podoba ale to ma Wam sie podobać
Benetta Najlepszego z okazji rocznicy
Cytat:
Napisane przez esti87
|
no tak to jest, podsumowanie w jednym słowie "gnida" ale często jeszcze nazywam go pieszczotliwie "łosiem" i bez skojarzeń z rogami:P !!!! hehe po prostu łosiek
Cytat:
Napisane przez Zanet84
ooo no to super  mąż zna się na rzeczy 
a ja jednak do pokoju wybrałam kolory - główny oczywiście szarość  a dodatki pastelowy róż i mięta/turkus  cudne zestawienie 
pościel zamawiam w lulinek.blogspot.com super mają tkaniny i pomysły  a i ceny nie najgorsze. Mam nadzieję, że i jakość będzie ok 
|
myślę że zestawienie kolorystyczne super !
mężu ma gust i nawet lepszy ode mnie:P ciuchy to on mi najczęściej wybiera jak idziemy razem
Cytat:
Napisane przez melleczka
Ja to już nic nie wiem  Nie wiem czy mi się podoba ta Luca czy nie, nie wiem co wybrać, jestem sfiksowana i bym chciała już najlepiej żeby mnie ktoś przed faktem dokonanym postawił i przywiózł wózek do domu 
Kiedyś to i tak bym chciała kupić coś lżejszego i marzy mi się Baby Jogger City Mini GT, ale jest drogawy 
|
przyjdzie moment że będziesz wiedzieć ja tez tak miałam, co wizyta w sklepie lub zaczytanie w necie to zmiana decyzji:P w końcu poszłam, porównałam między tymi które mi się podobały i wybrałam. Miał wszystkie podpunkty które miał mieć i obiecałam sobie że więcej nie czytam nie szukam bo znów zmienię zdanie
Edytowane przez Justana1984
Czas edycji: 2014-08-18 o 13:23
|