Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Odebralam wyniki i morfologie mam dobra tak na moje oko, HGB na poziomie 12.1 , tylko nie wiem czy mocz dobry- bo pisze nablonki plaskie dosc liczne, leukocyty 1-3 w p.w., bakterie nieliczne, pasma sluzu liczne
My idziemy dzisiaj do kosciola na 17 -na msze za tescia , juz minelo 30 dni od smierci..., dzieki temu malz ma wolny wieczor
Cytat:
Napisane przez paulina119a
[/COLOR]Zapomniałam Wam powiedzieć, że Siódemka zagubiła moją przesyłkę z apteki wystrzałowej 
Apteka wysłała ją na początku zeszłego tygodnia... a Siódemka jej teraz szuka 
|
a co ci z apteki napisali? powinni wyslac jeszcze raz jesli siodemka nie znajdzie
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
No dziewczyny  za studniówki  ja aż sie boje zerkać ile zostało
Zarezerwowaliśmy dziś wózek  jutro jadę odebrać i już przebierać nóżkami  ceny można negocjować ale akurat ten jest w "promocji" i nie da sie nic urwać za to Pan obiecał dorzucić butelkę dr Browna (cpierwsze słyszę o takich  " jakaś przytulanka i coś jeszcze  . To hurtownia z art. Dzieciecymi wiec pewnie jeszcze coś kupie
A dziś 18:30 wizyta 
|
a przypomnisz jakiw wozek?
ja nie wiem kiedy moj dostane, zamawialam 08.08, teraz w piatek mi sprzedawca odpisal ze zamowienie w toku u producenta, czyli prosto z fabryki dostane i pytalam go czy beda obiecane gratisy , napisal ze tak , ale kiedy wysla nie wiem...
Cytat:
Napisane przez GoniaaaS
Najgorsze przede mną od jutra remont naszego pokoju, na ten czas muszę się przenieść do mojej mamy nie wiem jak ja to przetrwam psychicznie... ogólnie ona jest kochana ale nie jak z nią za długo przebywasz, nie możesz mieć na żaden temat innego zdania ;/
A perspektywa skończenia malowania w tym pokoju to może sobota, kocham mojego męża ale jemu schoodzi ze wszystkim wieki, a że musi zeskrzybać ścian wygładzić i pomalować to mam nadzieję, że do soboty zdąży. Ryczeć mi się, aż chce. A i jeszcze instalacje od grzejników i grzejniki i elektryke musi wymienić. Narazie podmieszkujemy w domu po mojej babci, chcemy sobie coś małego wybudować ale ten czas jakoś w tym pokoju i kuchni musimy przetrwać, do tej pory dawaliśmy tak radę ale w zime 17 stopni w pokoju to przy Dzidziusiu nie da rady.
No to sobie popisałam i już mi ciut lepiej.
|
za szybki remont
Cytat:
Napisane przez esti87
dobry dzien prawie w samo poludnie  ja od rana zabiegana,umylam 2 okna,wstawilam 2 prania,robie obiad dla tz i na 15.00 wizyta  jupi..juz sie nie moge doczekac  3 mam kciuki za inne wizytujace
moj tz mnie dzis zaskoczyl..zreszta ostatnio czesto mu sie to przytrafia..wstaje rano i mam swieze buleczki na sniadanko..a tak chodzily ya mna takie maslane z dzemem..mniam..a potem patrze na tel i sms od niego..mam zejsc do goscinnego..cos tam jest..i co..koszyk dla Frania.. 
teraz juz rozumiem dlaczego ostatnio pytal czy bd taki kupowac.ja oczywiscie,ze nie bo szkoda pumpikow.. probowal jeszcze raz podjac temat ale ucielam..a dzis tak glupio mi sie zrobilo..  dzwonilam do niego by podziekowac a on mowi,ze myslal ye nie bd sie cieszyc..jego koledze y pracy w styczniu urodzil sie syn a nie chciyal w tym lezec wiec tz odkupil 
|
piekna niespodzianka
dla malza
Cytat:
Napisane przez melleczka
Jaki masz wybrany
Wiem, wiem i nie umiem wybrać mimo to, bo poległam na detalach
1. waga - Flavio jest o 1kg lżejszy;
2. wysokość gondoli - Silvia ma ją montowaną wyżej o 12cm;
3. siedzisko spacerówki - w Flavio jest 4cm głębsze, czyli porównywalne do innych modeli wózków, w Silvii ma tylko 22cm głębokości;
4. kosz na zakupy - Silvia ma fajny, w całości zamykany, co pewnie będzie fajny podczas chlapy;
5. cena - Flavio wychodzi o 250zł taniej;
6. stelaż - Flavio ma ten sam co Nico Plus, więc sprawdzony;
7. oparcie spacerówki - Silvia ma możliwość regulacji w 4 poziomach, w tym prawie zupełnie na płasko, Flavio ma tylko 3 poziomy regulacji i tam to płasko jest już mniej płasko
Chyba tyle tych moich dylematów. Podkreślone są dla mnie najważniejsze, więc jak widać problem jest, bo nie umiem zdecydować, co jest ważniejsze. Wydaje mi się, że zarówno siedzisko spacerówki jak i możliwość rozłożenia na płasko jest ważne. Bo jeszcze kolejną zimę będę musiała małego przewozić w tej spacerówce, więc będzie miał te 1,5 roku, boję się czy on mi się zmieści w tym siedzisku w zimowych kombinezonach. A oparcie rozkładane na płasko też by się przydało, bo pewnie często będzie mi usypiał na spacerach.
Jeszcze wizualnie oba modele:

|
wizualnie podoba mi sie ten drugi , ale wiecej zalet ma ten 1
Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0
A tak odnośnie kupowania to ja marzę, żeby kiedyś jak mi się coś spodoba i powiem o tym Tżtowi on mi wziął i to kupił, a nie jak zwykle "To kup sobie. Nie można płacić kartą? Chcesz gotówkę?"  On jakoś nie rozumie że fajnie jest tak dostać coś mimo że to i tak za wspólne pieniądze...
|
dokladnie jakbym mojego tż slyszala
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------
Cytat:
Napisane przez eclariss
A właśnie pytanie ogólnie ile razy przez całą ciąże do teraz miałyście badanie moczu?
|
no ja 2 razy, na poczatku i teraz , pewnie 3 raz bedzie pod koniec
|