Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 13:42   #3784
Maartikrk
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
To my wgl wielu rzeczy sobie teraz odmawiamy i generalnie wszystko jest na "po ślubie". Już się zaczynam z tego śmiać, bo idziemy tak po sklepie, coś się nam spodoba i tylko czekam, który pierwszy doda: "kupimy po ślubie" Także jeśli ktoś pyta, co zmienia ślub.... to u nas zmieni to, że będziemy mogli sobie w końcu pozwolić na coś więcej
Mamy to samo.. haha ale nie powiem cieszy ta świadomość i te plany, że coś sobie kupimy RAZEM już do wspólnego mieszkania itd

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ale mnie moje cake pops'y jaraja
Załącznik 5766039

mniaaaaam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47748384]O, dobrze wiedziec. Ale co z tego jak już wszyscy by wiedzieli ze moja przyjaciolka bierze anty! oo[/QUOTE]

Może kolejnej już nie obgadają bo będą wiedziały co mogą a czego nie.. Chyba właśnie takie zachowanie wynika z tego, że nikt jeszcze na to odpowiednio nie zareagował. Nie ma znaczenia czy mieścina czy nie - są zasady i koniec a jak im nie odpowiada to nie muszą pracować w tym zawodzie. Zgadzam się, że trzeba się szanować choć na codzień generalnie mam w d***e plotki nawet idąc do ginekologa miałabym gdzieś czy siedzi w poczekalni połowa mojej okolicy - może jestem w ciąży, może biorę tabletki, może jestem chora - nic im do tego, jest to moja sprawa i koniec. Równie dobrze mogę z domu nie wychodzić a to że ludzie plotkują to ich problem i generalnie ta kwestia się chyba nigdy nie zmieni zwłaszcza w małych miejscowościach gdzie mentalność jest jaka jest, ludzie żyją tym co zobaczyli albo usłyszeli - trzeba się znieczulić ale z drugiej strony nie dawać się robić w jajo ze strony osób, które powinny w swoim zawodzie przestrzegać pewnych zasad i trzymać buzię na kłódkę. To tak jakby ksiądz po wsi rozpowiadał kto się z czego wyspowiadał - jest tajemnica spowiedzi i koniec i nie ważne czy jest się księdzem, pielęgniarką czy lekarzem - zasada to zasada a podejmując się konkretnej funkcji czy zawodu na te zasady się zgadzamy.

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2014-08-18 o 13:45
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora