Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 13:44   #4673
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

My już po podglądaniu, McFlurry, spacerku i obiadku Mialam jeszcze pocztę zaliczyć, ale zaraz będzie lało, więc odpuszczam póki co.

Waga ładna wyszła, ok 1700 g czyli jakieś 200-300 g więcej niż 2 tygodnie temu, lekarz stwierdził, że przyczepić się nie może, nadal nam nerki monitoruje, ale ni to się poprawia ni to się pogarsza (ale w normie się mieścimy), ale niestety nasza łobuziara zrobiła nam kolejnego psikusa! Po 2 miesiącach wiszenia głową w dół najwidoczniej się zniechęciła i się nam przekręciła spowrotem Lekarz powiedział, żeby się nie nastawiać na nic, zobaczymy za 2 tygodnie, ale wiadomo jak dziecko coraz większe to miejsca coraz mniej i może już takie ułożenie zostać...Normalnie ręce i cycki opadają! No ale trudno, ważne, żeby była zdrowa, a czy już wyjdzie dołem czy ją bokiem wyciągną to sprawa drugiego rzędu.

Ja już ubranek póki co nie kupuję więcej, mam do rozmiaru 68 sporo, potem jednostki, ale ponoć body Primarkowe rosną trochę razem z dzieckiem, więc dokupimy na bierząco, blisko domu mam chyba ze 4 lumpki, więc zawsze można coś będzie dowyhaczyć przy okazji zakupów i spacerku.

Wrzucam do klubu mojego bebzonga
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora