2014-08-18, 14:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ubierać się skromnie czyli nawiedzony filmik.
Cytat:
Napisane przez Mijanou
Dziewczyna ewidentnie ma problem z sobą.
Akurat ubieram się przeciwnie do jej sugestii. Czy pójdę do piekła? 
|
Tak, pójdziesz do piekła i nie ma się z czego śmiać, bezbożnico.
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47731527]Obawiam się, że nawet Cami Secret nie pomoże Wszystkie moje spódniczki są przed kolano i mam obcisłe spodnie uwydatniające pośladki. Boże, boże jestem potępiona na wieki Tak jak moja mama i bratowa, będziemy się smażyć przez dekolty, widoczne kolana i przylegające portki[/QUOTE]
Chyba nie oglądałaś filmiku, a tam była wspaniała rada dla Ciebie- trzeba założyć spódnicę na spodnie. Dziewczyna się stara przekazać Ci wiedzę, a Ty nieuważnie oglądasz. Wstydź się.
Cytat:
Napisane przez ajah
A ja podejrzewam, że obrazy nie schodziły i potrzebowała trochę szumu.
|
Zdziwiłabym się, gdyby się sprzedawały. To "malarstwo" to obraza dla naszego Pana, którego krzywdzimy, gdy patrzymy na brzydkie stwory bez ubrania. Na ładne można patrzeć
Zdziwiłam się, że tu same bezbożnice, które nie dosyć, że błądzą, to jeszcze wyśmiewają kogoś, kto próbuje przywrócić je na drogę cnoty.
Pewnie wszystkie wyglądacie jak ta ladacznica z mojego awataru. Podejrzewam też, że część z Was się pewnie jeszcze maluje. Zastanawiam się, czy nie opuścić tego grzesznego portalu, boję się o swą duszę.
Edytowane przez Fleur_D
Czas edycji: 2014-08-18 o 14:48
|
|
|