Dot.: dziwne niepokojące odgłosy od sąsiadów
Tu juz nie ma co sie rozpisywać bo siostra już i tak postanowiła, ale co do stukania od rana do wieczora to faktycznie tak jest bo jak jestem u niej w odwiedzinach to też słyszę. Najpierw się z niej śmiałam że fatalnie trafiła z wynajęciem mieszkania, później to olałam, ale teraz juz sama nie wiem. Ona tam mieszka, niech robi jak uważa, nie lubię jednak jak ktoś pisze ze całe story wzięte z kosmosu bo tak mu się wydaje i jest to jego zdaniem nieprawdopodobne. Moim zdaniem to też dosc nieprawdopodobne, ale jednak mozliwe bo wiem, ze siostra nie zmyśla. Proszę o wiekszą powściągliwosc w wyrazaniu opinii o fabularyzowaniu nie w moich wątkach ( bo ja się tu raczej nie udzielam) ale w ogóle,bo jaki to ma sens?
Remontu nikt nie robi,a sis przeniosła sobie łózko do drugiego pokoju bo stało akurat tam gdzie rury i juz ją to zaczyna wk.... Dzis jest juz w pracy, ale jutro pójdzie po prostu ze skargą ze coś w pionie non stop stuka i myślę, ze powinni przyjść znaleźc winowajce, bo chyba mają taki obowiązek
Edytowane przez mamasierpniowa
Czas edycji: 2014-08-18 o 13:52
|