2014-08-18, 15:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88
Ja jeszcze nie kupowałam laktatora ani butelek, chyba wybrałabym Avent, bo moja siostra cioteczna stosowała, a o tym drugim nic nie wiem, więc się nie wypowiadam 
|
A laktotor kupiłam ręczny też Canpol Babies.
Dziewczyny gdzie Wy sprawdzilyscie to czy butelka nie zaburza odruchu ssania?
Ta butelka co kupilam CB ma być tylko jak będę w szkole, a tak to tylko Cyc.
Metka gratuluje wizyty.
Ja dziś tez wizytowalam . My cały czas mamy tak samo te wizyty.
Mały jest duży (nie wiem ile),bo się nie dalo zmierzyć ponieważ główka jest bardzo,bardzo nisko. Szyjka trzyma się. W sobotę będzie donoszony.
Ja natomiast przytylam 13 kg od poczatku, wazę 63, czyli na szczęście waga teściowej się mylila!!!;p. Z Majcia przytylam 14 przez cala ciąże. Nie wiem czy uda mi się tylko 14 przytyc, pewnie ze dwa kg jeszcze dojdą.
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------
W sumie jakby nasz synek urodzilby się dziewczynka to tez bym się cieszyła. Wyjelabym ciuszki po Majci;p.
Chociaż juz się przyzwyczailam do myśli o chłopcu.
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------
Asiu19 od wagi, która przytylas odejmij od razu 10 kg;p. I dowiesz się ile tak naprawde przytylas;p.
Poza tym przy KP, jeśli zamierzasz i bieganiu z maluchem szybko się zrzuca ok.4-5 kg (wiem z doświadczenia). Tylko szerokie biodra trochę opozniaja w wejście w spodnie przedciazowe;p. Mi dość długo schodziły.
|
|
|