Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 15:13   #1644
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie kupowałam laktatora ani butelek, chyba wybrałabym Avent, bo moja siostra cioteczna stosowała, a o tym drugim nic nie wiem, więc się nie wypowiadam

A laktotor kupiłam ręczny też Canpol Babies.
Dziewczyny gdzie Wy sprawdzilyscie to czy butelka nie zaburza odruchu ssania?
Ta butelka co kupilam CB ma być tylko jak będę w szkole, a tak to tylko Cyc.

Metka gratuluje wizyty.

Ja dziś tez wizytowalam. My cały czas mamy tak samo te wizyty.

Mały jest duży (nie wiem ile),bo się nie dalo zmierzyć ponieważ główka jest bardzo,bardzo nisko. Szyjka trzyma się. W sobotę będzie donoszony.
Ja natomiast przytylam 13 kg od poczatku, wazę 63, czyli na szczęście waga teściowej się mylila!!!;p. Z Majcia przytylam 14 przez cala ciąże. Nie wiem czy uda mi się tylko 14 przytyc, pewnie ze dwa kg jeszcze dojdą.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

W sumie jakby nasz synek urodzilby się dziewczynka to tez bym się cieszyła. Wyjelabym ciuszki po Majci;p.
Chociaż juz się przyzwyczailam do myśli o chłopcu.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Asiu19 od wagi, która przytylas odejmij od razu 10 kg;p. I dowiesz się ile tak naprawde przytylas;p.
Poza tym przy KP, jeśli zamierzasz i bieganiu z maluchem szybko się zrzuca ok.4-5 kg (wiem z doświadczenia). Tylko szerokie biodra trochę opozniaja w wejście w spodnie przedciazowe;p. Mi dość długo schodziły.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora