Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 14:00   #1019
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez paulinka6930 Pokaż wiadomość
I jaa i jaaa chciałabym popatrzec na brzuszki!!

KONSERWATOR POWIERZCHNI PLASKICH! Genialnie nazwalas to Ewelinko!
Ale ja tez jestem aktualnie przejsciowo na takim stanowisku!
Prawda, ze dobra nazwa?
Ja wcześniej przez 6 msc byłam nianią, a potem gdy dzieci poszły do przedszkoli mi zostało sprzątanie...i tak oto od 2 lat konserwuje powierzchnie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ale mnie głowa boli, w dodatku przysnęłam na chwile i miałam bardzo dziwny sen - jeden z momentów to padający śnieg. ale to było dziwne, było bardzo ciepło, nagle patrze przez okno a tam snieg, biały gęsty i sypał mocno z nieba. Przeszyło mnie lodowate zimno, aż próbowałam zamkąć okna, ale nie mogłam bo przymarzały i aż się obudziłam.

Dzisiejszy biomet mi nie służy
co za sen...

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
Help
doradźcie mi jakieś piątkowe menu, przekąski i te sprawy.
Mam w piątek gości, a wszyscy mocno wierzący więc mięcha nie jedzą.
Mam ochotę na sałatkę jarzynową więc ja zrobię ale co dalej to
a może tak sałatki z tuńczykiem?? Albo sałatka grecka na ten przykład?

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
kazda praca jest dobra ja jak mi ktos zaproponuje za granica sprzatanie to pojade bez mrugniecia okiem zwlaszcza ze nam bedzie ciezko na poczatku i lepiej bedzie gdzies w europie
a tak z innej beki bo patrze zeby malemu kupic rajtuzy lraktyczne czy nie??
Wiesz na początek taka praca wcale nie jest zła....ale ja już 2 lata w niej kibluje i mnie to dobija no ale ostatnio szefowa wzieła mnie na papiery i ubezpieczyła...i stwierdziliśmy z TŻ, że to dobry moment na ciąże przynajmniej troche bym sobie odpoczęła od tej durnej roboty

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Sluchajcie. Jakos w okolicach poprzedniej wiosny lata wyszedl taki gilm polski o zamienionych dzieciach, pamietacie moze tytul?
Znacie jakis serial z gatunku trriller psychologiczny, albo cos w stylu chirurgow?
nie znam i nie pomoge, ale właśnie jestem na 7 sezonie chirurgów i co chwile wyje Zwłaszcza, jak zobaczyłam córkę Callie - wcześniaczke

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
ja nadrabiam zostało mi jeszcze 45 stron
powodzenia

Cytat:
Napisane przez violino Pokaż wiadomość
Nie. Jutro jest ostatni dzień, kiedy mogę dostać @ w miarę regularnie. A po doświadczeniach z poprzednich miesięcy i z racji tego, że mam tylko jeden dobry test, testować będę dopiero jak spóźnienie osiągnie 10 dzień.
Bo jak wcześniej zrobię, będzie jak zwykle negatyw i dwie godziny później dostanę @, chromolę taką zabawę :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dłuuugo każesz nam czekać
i po raz setny mówię...podziwiam Cie za wytrwałość...i może zdradź mi jak to robisz

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Ja się zbieram jadę na zakupy -poprawić sobie dzisiejszy humor
O 17 mam msze za chrzestnego,więc bede wieczorkiem...
udanych zakupów i miłego popołudnia

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Dorotko : JEDZ JABŁKA NA ZŁOŚĆ PUTINOWI

Melisko no to jeszcze troche ci zostało do nadrabiania
Jak wróce z urlopu to w pracy zamiast nadrabiac zaległosci w papierach bede nadrabiac WAS
a spróbuj zrobić odwrotnie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Hej
można dołączyć?
JAsne! Witaj

Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora