2014-08-18, 14:24
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Jestem w pracy, ale musiałam napisać z tego powodu:
Cytat:
Napisane przez lolusl
Tak dziewczyny,to o czym myślicie.  Od dzisiaj mam narzeczonego. 
|
Gratulacje!!! A pierścień bardzo ładny, żółte złoto i szafiry czyli taki jaki miał być 
Cytat:
Napisane przez NotreDame
Z TŻtem mamy po 26 lat, obydwoje pracujemy, jesteśmy ze sobą gdzies od stycznia-lutego 2010 r. (Nie było jakiegoś "oficjalnego" początku). Od 3 lat mieszkamy razem. Ślub planujemy w 2016 r. Rodzice juz powiadomieni, w weekend idziemy oglądać sale i rezerwować termin  na razie myślimy o 14.08.2016, ale jak nie bedzie wolny w sali, która upatrzylismy to moze byc i inny- nie przywiazujemy do tego jakiejś większej wagi. Najważniejsze, zeby było za dwa lata  pierscionka nie mam, ale nie uważam, zeby był on najważniejszy - bo co za problem zarezerwować sale bez niego?.
|
Witam w porównaniu z innymi PMkami będziesz tu emerytką
Cytat:
Napisane przez Devileek
a spotkałyście sie kiedyś z opiniami Ludzi, znajomych że decydujecie się na ślub za szybko ? bo ja trochę tak...
|
Nie.
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_
Jesteśmy razem 5 lat  rok po zaręczynach, póki co daty ślubu nie mamy ustalonej . Odkładam na nasz ślub, między czasie trwa budowa naszego domu tzn robione są już ogrzewania wylewki itp. Uważam że póki nie mieszkamy sami na swoim nie ma sensu brać ślubu 
|
Witaj 
Cytat:
Napisane przez iixi
dobra, obiecana krótka (mam nadzieję  ) relacja z wesela
|
Super relacja. Też chcę barmana, ale ma być darmowy 
I poproszę zdjęcia, bo się nie wyrobiłam
|
|
|