2014-08-18, 14:41
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Kiss - super panieński
Domar - trzymam kciuki, żeby poszło po Waszej myśli, bo wizja dzielenia toalet itp. z 18-stkowiczami pewnie przyprawia Cię o ból głowy 
Must - oby udało się pomóc w tej sytuacji, biedna dziewczyna - mam nadzieję, że dopniecie wszystko na ostatni guzik 
Dotka - ja mam cieliste pończochy a majty i pas białe 
Ale nie wiem jeszcze czy go założę, bo przybyło mi trochę w biodrach i nie czuję się w nim swobodnie - zrobił się ciasnawy 
Postaram się to zrzucić, żeby z suknią nie było problemów, a tak czy inaczej kupię sobie ze 2 pary samonośnych 
Informuję iż wróciliśmy po pobycie w rodzinnych stronach TŻ.
Dla przypomnienia 30 zaproszeń było do rozdania w 4 dni. Udało się rozdać 29 w 2 i pół dnia + 1 nam doszło (niespodziewani goście , którym wypisaliśmy ręcznie zaproszenie). Mało tego u każdego spędziliśmy chwilkę, wypiliśmy kawę, zjedliśmy po kawałku ciasta i nikogo nie załatwiliśmy "po łebkach" - z tym, że korzystająz długiego weekendu mogliśmy odwiedzać ludzi od samego rana do późnego wieczora 
Poza tym - moja obrączka oddana do powiększenia o 2 numery 
oraz kupiony garnitur TŻ wygląda olśniewająco 
Jeszcze musimy dokupić buty, muchę, pas i 2x koszulę a także ubranie na drugi dzień, ale to już u nas w Warszawie na luzie
|