Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 14:50   #3600
damcilapke
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez kasiuulad Pokaż wiadomość
zacznę od tego ze miałam cc wiec nie wypowiem sie jak jest przy sn, ale polozne byly bardzo mile,i ta ktora zajmowala sie mna przed zabiegiem i te po cieciu, polozna ktora pomagala mi wstac po cc poszla ze mną pod prysznic i mi pomagała sie umyc(może to tez przez ciężkie cc bo inne polozne tylko zaprowadzaly do łazienki i wychodzily), mój lekarz pracuje w tym szpitalu i bylam mile zaskoczona bo co chwila do mnie zaglądal i pytal jak sie czuję ale może dlatego ze ciecie bylo trudne, ale tez nie zauwazylam żeby dziewczyny które nie miały lekarza z tego szpitala byly inaczej traktowane, pielegniarki od dzieciaczkow tez bardzo mile i usmiechniete, jak jakies dziecko dluzej plakalo to zagladaly co sie dzieje, pomagaly przystawiać do piersi, jest nastawienie na kp ale jak dzidziusia nie ssaly albo ktoras miała malo pokarmu to bez problemu dokarmialy.
pokoje 2, 3 osobowe z lazienka tzn na dole bo nie wiem jak jest na piętrze.
no to fajnie, zostaje przy Zeronskim, chociaz dzisiaj byk tam taki mlyn ze 3h czekania do lekarza po ktg

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
damcilapke jest offline Zgłoś do moderatora