Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 14:52   #292
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
My już w domu.Po przyjezdzie zdarzył się wypadekTż przebierał małemu małemu pieluche,poszedł ją wyrzucić a maly spadł z łóżka przodem na główkeZaraz zrobiła mu się sliwa nad i pod okiemChcieliśmy jechać na pogotowie ale przyszła moja mama powiedziała ze jak mały zachowuje się normalnie żebyśmy go obserwowali i czekali.Jsk na razie zachowuje się ok i oby tak zostało
Biedulek takie rzeczy się zdarzają - najważniejsze, że Domiś się zachowuje normalnie i nic więcej poza siniakiem się nie stało

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Ja po urodzinkach syna. Impreza myśle że była udana. Miałam (razem z dziećmi) 25 osób. Goście duże jedni, pili mało. Impreza trwała od 17 do .... 4 rano!!! Dziś trochę nieprzytomna jestem, bo mało snu i dużo sprzątania. Ale ogólnie zadowolona jestem. I syn też!
woow, duża impreza

I za kolejny cykl

Cytat:
Napisane przez Anna19101986 Pokaż wiadomość

A tak z innej beczki
Dziewczyny wspaniale wiecie cos moze o jakiejs sprawdzonej pracy w domu.? chalupniczej typu skladanie dlugopisow, pudelek, kopert ? cos w tym stylu lub prace przez internet chodzi mi o takie dorobienie do wylaty
niestety nic nie wiem

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
uważaj na siebie, skonsultuj to z lekarzem
we czwartek mam wizytę to zapytam Ale to chyba jednak była kwestia zmęczenia. W sumie dwie noce zarwane, odsypiane po kilka godzin i taki był tego efekt, bo wieczorem i dziś jest już ok... Nie dla mnie już chyba takie wojaże i nocne imprezy - wróciliśmy do domu wczoraj o 23... dziś odsypiałam zmęczenie do 11, i pewnie bym jeszcze dłużej spała gdyby nie telefon.

Cytat:
Napisane przez michasia429 Pokaż wiadomość
Witam.

Czy mogę do Was dołączyć?

12.05.br w 40tc straciłam swoją córeczke. Mimo iż po porodzie bardzo chciałam kolejnego dzidziusia na te chwilkę starania zostały odłożone.

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Witaj tak bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty żadne słowa tego nie oddadzą, to musi być straszne stracić maleństwo tak późno - każda strata boli ale im później tym chyba trudniej z tym żyć
Bardzo mnie poruszył Twój post... siedzę i ryczę

Zostań z nami

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Barbie Stasio lubi Dzidziusia Ciągle się z nim wita, albo daje mu żółwika Oczywiście nie obyło się bez głaskania go po główce i włożenia paluszka do oczka, ale wszystko ok O dziwo S. jest zazdrosny o .. wózek Bo też chce jeździć brum

niestety nie załapałam się na zdjęcie Franka ale bardzo proszę go ode mnie ucałować i Stasia też, za to, że jest takim fajnym bratem

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
Ja dziś kolejny dzień zwijam się z bólu...nawet tabletki nie pomagają nie wiem co robić, bo z bólu nawet miałam torsje...tż właśnie przywiózł mi jakieś silniejsze tabletki..

Do dziewczyn po zabiegu: czy to normalne żeby pierwsza @ po tak bolała??? Ja jeszcze nigdy w życiu nie miałam takich bóli...

ja pierwszą @ po zabiegu miałam bardzo późno - prawie po 6 tygodniach ale nie była specjalnie bardziej bolesna niż zwykle, tak, że nie wiem czy to normalne. Ale wydaje mi się, że to po prostu tego, że każdy organizm reaguje inaczej...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora