2014-08-18, 14:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez iza243
My już w domu.Po przyjezdzie zdarzył się wypadek  Tż przebierał małemu małemu pieluche,poszedł ją wyrzucić a maly spadł z łóżka przodem na główke  Zaraz zrobiła mu się sliwa nad i pod okiem  Chcieliśmy jechać na pogotowie ale przyszła moja mama powiedziała ze jak mały zachowuje się normalnie żebyśmy go obserwowali i czekali.Jsk na razie zachowuje się ok i oby tak zostało
|
Biedulek takie rzeczy się zdarzają - najważniejsze, że Domiś się zachowuje normalnie i nic więcej poza siniakiem się nie stało 
Cytat:
Napisane przez dwakolory1
Ja po urodzinkach syna. Impreza myśle że była udana. Miałam (razem z dziećmi) 25 osób. Goście duże jedni, pili mało. Impreza trwała od 17 do .... 4 rano!!! Dziś trochę nieprzytomna jestem, bo mało snu i dużo sprzątania. Ale ogólnie zadowolona jestem. I syn też!
|
woow, duża impreza 
I za kolejny cykl 
Cytat:
Napisane przez Anna19101986
A tak z innej beczki
Dziewczyny wspaniale wiecie cos moze o jakiejs sprawdzonej pracy w domu.? chalupniczej typu skladanie dlugopisow, pudelek, kopert ? cos w tym stylu lub prace przez internet chodzi mi o takie dorobienie do wylaty 
|
niestety nic nie wiem 
Cytat:
Napisane przez BERBIE
uważaj na siebie, skonsultuj to z lekarzem
|
we czwartek mam wizytę to zapytam Ale to chyba jednak była kwestia zmęczenia. W sumie dwie noce zarwane, odsypiane po kilka godzin i taki był tego efekt, bo wieczorem i dziś jest już ok... Nie dla mnie już chyba takie wojaże i nocne imprezy - wróciliśmy do domu wczoraj o 23... dziś odsypiałam zmęczenie do 11, i pewnie bym jeszcze dłużej spała gdyby nie telefon.
Cytat:
Napisane przez michasia429
Witam.
Czy mogę do Was dołączyć?
12.05.br w 40tc straciłam swoją córeczke. Mimo iż po porodzie bardzo chciałam kolejnego dzidziusia na te chwilkę starania zostały odłożone.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 
|
Witaj tak bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty żadne słowa tego nie oddadzą, to musi być straszne stracić maleństwo tak późno - każda strata boli ale im później tym chyba trudniej z tym żyć 
Bardzo mnie poruszył Twój post... siedzę i ryczę 
Zostań z nami 
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Barbie Stasio lubi Dzidziusia  Ciągle się z nim wita, albo daje mu żółwika  Oczywiście nie obyło się bez głaskania go po główce i włożenia paluszka do oczka, ale wszystko ok  O dziwo S. jest zazdrosny o .. wózek  Bo też chce jeździć brum 
|
niestety nie załapałam się na zdjęcie Franka ale bardzo proszę go ode mnie ucałować i Stasia też, za to, że jest takim fajnym bratem  
Cytat:
Napisane przez rena5
Ja dziś kolejny dzień zwijam się z bólu...nawet tabletki nie pomagają  nie wiem co robić, bo z bólu nawet miałam torsje...tż właśnie przywiózł mi jakieś silniejsze tabletki..
Do dziewczyn po zabiegu: czy to normalne żeby pierwsza @ po tak bolała??? Ja jeszcze nigdy w życiu nie miałam takich bóli...
|

ja pierwszą @ po zabiegu miałam bardzo późno - prawie po 6 tygodniach ale nie była specjalnie bardziej bolesna niż zwykle, tak, że nie wiem czy to normalne. Ale wydaje mi się, że to po prostu tego, że każdy organizm reaguje inaczej...
|
|