2014-08-18, 15:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Cytat:
Napisane przez czarnadamaxd
Jutro idę na połówkowe i poznamy wkońcu płeć naszego maleństwa (jak nam dzidzia pokaże  )  a potem zakupy dla maleństwa  . Już troszkę ciuszków mam, w neutralnych kolorkach 
|
oby malenstwo sie ujawnilo ja w czwartek bede podgladac plec
Cytat:
Napisane przez Szczeperka
Witam się w kolejnej części (taak, szybko wiem  ). Wróciliśmy z weekendu z rodziną i muszę powiedzieć że jestem trochę zmartwiona...
Przykro mi bo nie czuję wsparcia rodziny jeśli chodzi o ciążę. Teście uważają że nie donoszę ciąży bo jestem szczupła i wątła... Moja rodzina podobnie 
Czuję się tak jakby każdy zakładał najgorsze... Nie jest to motywujące  
Ale ponieważ nie mam problemów z ciążą, nie miałam problemów z zajściem w ciąży mam zamiar mieć takie podejście w  i pokazać że można!
A teraz lecę nadrabiać wątek 
|
szkoda ze maja takie podejscie, ale dobrze ze masz to w du...e wazne ze dobrze sie czujecie i niech malenstwo rosnie sobie zdrowo! 
Cytat:
Napisane przez Martusia1499
Hej hej hej
Nie było mnie trochę bo miałam problem z lapkiem a z tel nie lubię pisać  jak dopadnę później kompa to się do rana nie oderwę pewnie
Zaraz lecę do lekarza, bo tak bardzo boli mnie prawa nerka od nocy z piątku na sobotę, że nie wyrabiam  Wyszło mi białko w moczu więc myślę, że coś jest na rzeczy  no nic zobaczymy co mi powie, oby tylko bejbikowi nic nie było
|
oj to kiepsko... moze masz kamien? daj znac po wizycie i zycze ci duzo zdrowka...
Dziewczyny, normalnie mam wilczy apetyt!!! zjem konia z kopytami!!!