Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Taka sytuacja.. nieustających plotek kontynuacja! część 51
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 19:04   #75
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706
Dot.: Taka sytuacja.. nieustających plotek kontynuacja! część 51

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
Ale chamsko Ja bym podeszła do niej i powiedziała żeby poszła sie przebrać albo do widzenia

I superowo że wakacje się udały.
My tez po naszym urlopie bylismy z tydzień zmęczeni jeszcze, organizm to masakra, wykończony imprezą był
Przykro mi się zrobiło, ale odpuściłam. Po akcjach z dniu ślubu to taka drobnostka nie była w stanie mnie już ruszyć hahaha
a zresztą polubiłam dziewczynę i mi głupio by było

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja nie mam 150 ;p 176 mam
fajnie, że wypad udany
haha ja też nie chciałam mieć, ale tak wyszło, ale ja jestem gorsza przed @ niż w trakcie. miałam dobry humor. wstałam rano, poszłam do łazienki i od razu dostałam @ i tylko do mamy, że już nic gorszego się dziś nie może stać i to będzie piękny dzień

ja też to nie ogarniam, jest cała paleta kolorów i naprawdę można sobie darować biały kolor sukienki na czyjś ślub
to kurcze coś pokręciłam.. któraś jest jeszcze taka malutka

hahahah no faktycznie nic gorszego być już nie mogło ja bym się ciągle pytała TŻ czy mi nie przebiło i nie piłabym alko bo chodziłabym naćpana od leków a jakbym wypiła to bym się przewróciła

No właśnie niby tak się wydaje że kolorów jest mnóstwo. No ale przecież PM niekoniecznie musi ubrać białą hahaha
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując