Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 19:47   #3078
Marigold19
🦄

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
U nas się okazało, że nie ma Gosi butów Płacę sama przesyłkę, ale załatwiła mi dodatkowe 10% zniżki
U mnie na razie cisza, nic nie pieją że czegoś nie ma.

Rysia, zaraz odpiszę.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotamonika Pokaż wiadomość
A propo URBAN VINTAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Nie uwierzycie....we czwartek zamowilam czarne serca... miejsce dostarczenie podalam adres mojej siostry, ktora mieszka w UK ( 10 funtow zaoszczedzilam na przesylce...tym bardziej, ze siostra za pare dni bedzie u mnie)...buty przyszly dzisiaj. Siostra wlacza skaypa, zeby mi je pokazac, a tam SZOK!!!!!!!!!!!!!! Prawy but na sercu ma 1\4 zdrapana farbe!!!!! Ja nie wiem co mam robic!!! Dobra byla za nie cena, bo 45 funtow....teraz nie ma juz mojego rozmiaru....za odeslanie musze zaplacic i jeszcze paczke ubezpieczyc...a na dodatek siostra za pare dni wyjezdza dwa tygodnie bedzie poza domem.... Juz nawet mi mysl przemkla, ze moze je zostawic, moze cos pokombinowac.....obsypac cale brokatem.... nie wiem...doradzcie......:co nfused:
No ale przecież możesz reklamować?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora