2014-08-18, 20:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
Napisane przez nowa8686
Ja pranie zaczne robic  . Chociaz tetry, rozek, kocyki i najmnoejsze rzeczy. 
|
Też o tym pomyślałam, że trzeba pranie zacząć robić ale gdzie ja później to położę jak jeszcze mebli nie ma, mam nadzieję, że w tym tygodniu przyjdą.
Cytat:
Napisane przez dariuska89
PurBlanka przyznaje się bez bicia że ja jestem bardziej przerażona niż on na pewno... jak ja to zrobię, żeby mieć dla niego czas i dla małej. Żeby nie czuł się odepchnięty, jeśli on będzie się źle czuł to mój nastrój też się pewno pogorszy...
A jak u ciebie? Czujesz już że oto jesteś coraz bliżej finiszu? Myślisz o porodzie?
nowa8686 ja pranie małych ciuszków skończyłam dziś, bo na raty prałam przez te nagłe ulewy, w czwartek zaczęłam  Prasować będę dopiero około 36-37 tydz i wtedy od razu wybiorę ciuszki do szpitala.
magsik hehe stresujecie facetów niedobre kobitki 
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------
Co do dzielenia miłości to tak właśnie do siostry mówiłam, że co... że teraz muszę podzielić miejsce w serduszku na kolejne dzidzi i ta część Seby ma być mniejsza niż do tej pory?!  a ona (ma 4 dzieci) stwierdziła że to raczej uczucie jakby serce urosło i poprzednie dziecko wciąż ma tyle miłości ile miało 
|
oj trzeba trochę zmobilizować, mój się właśnie spytał czy wytrzymam do końca tygodnia 
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------
Cytat:
Napisane przez edytte
Trzymam kciuki za każdy dzień w brzuszku.
Fajnie, że wszystko dobrze. Mnie coś ostatnio też coś łapie aż boję się myśleć... jeszcze nie teraz!!!
O matko i się zaczęło. Mamy pierwszą rozpakowaną mamusię klio dużo zdrówka dla maleństwa  . Przychylam się do dziewczyn. W wolnej chwili daj znać jak u was.
Ja tak przewidziałam, ale nie myślałam, że będzie to tak wcześnie.
Jeszcze raz trzymam kciuki za Was musi być dobrze nie ma innej opcji.
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------
Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać  . U mnie wszystko ok nie licząc tych dziwnych skurczy, ale chcę wierzyć że to jeszcze nie to. W sobotę byłam na weselu i od tamtej pory mam bardzo dobry humor nawet nie myślałam, że będzie tak fajnie.
|
To bardzo dobrze, że humor dopisuje, a jakie masz skurcze?
|
|