Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaproszona na ślub jako... Dziecko ;/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 21:51   #142
sweety_
Raczkowanie

Dot.: Zaproszona na ślub jako... Dziecko ;/

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
Jestem nieśmiała, nie umiem rozmawiać z obcymi, nie tańczę z innymi bo mam fobie dotyku. Obecność TŻ dodaje mi otuchy i daje wsparcie, no i mam się z kim bawić. Poza tym uważam że zapraszanie dorosłej osoby bez OT jest burackie.
Ty przede wszystkim uważasz, że "zapraszanie dorosłej osoby bez OT jest burackie", ale takiego prostego myślenia raczej nie da się zmienić. Pozostałą argumentację pozwól, że zostawię bez komentarza

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Nie dla każdego czas spędzony w gronie rodziny to czas miło spędzony, więzy rodzinne magicznie nie ugrzeczniają gburów i chamów i nie wzbogacaja intelektualnie głupich ludzi.. Dlatego fajnie jest jak możesz przyprowadzić kogo chcesz.
Jeśli mam takie zdanie o swojej rodzinie to raczej nie chcę spędzać z nią czasu i tym bardziej nie chcę by mój chłopak był świadkiem takich sytuacji, więc po prostu dziękuję za zaproszenie.
sweety_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując