Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 23:33   #2166
zły jeż
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Bardzo ładna kiecka.

Cieszę się, że wieczór się udał i jesteś z niego zadowolona, w kwestie striptizowe nie wnikam, ja też jestem z konserwatywnych.

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość

Dostalismy zaproszenie na wesele we wrzesniu...
Myslalam ze tzw składki weselne to jakis żart, ale jak widac nie.
Na zaproszeniu jest wierszyk sratatata '....zeby prezent miescil sie w kopercie',oraz wkładka z podpowiedzią co przyda sie na stołach z dopiskiem 'nie żałujcie!'
Nadaje sie chyba to faux pas?
O rety, co za żądania. :P Ja w ogóle się krępuję czegokolwiek nakazywać moim gościom, dlatego też nie "zamówiliśmy" żadnego zamiennika kwiatów (tylko jak ktoś zapyta mówimy, że może być np. wino), a takie coś to konkretne przegięcie.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Witam się jako żona

jakaś taka się wrażliwa zrobiłam od soboty ! Płakać mi się chce jak pomyślę, że ten dzień już za nami

Relacja się pomału tworzy - w klubie.
Gratulacje! I życzę uśmiechu, ten dzień za Wami, ale przed Wami całe życie.

A propos klubu, pisałam już dwa razy w tej sprawie do Anki1897 i nie wiem, czy tam się odbywa jakieś głosowanie czy coś takiego? Podobno w ostatnim zostałam odrzucona i miało być kolejne. Nie dostaję odpowiedzi na prywatne wiadomości, stąd pytanie.