Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 07:29   #465
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez MalaMalaMi Pokaż wiadomość
Ja również nakupowałam tych cebulek w przecenie. Część w ogóle nie wzeszła (u mnie kilka, u Babci żadna), a te które już wzeszły to same listki. I tak myślę, że może one za bardzo już były przesuszone i dlatego tak. A tak chciałam mieć frezje w ogródku
Nauczka, żeby kupować w ogrodniczym. tato mój kupił i kwitły pięknie, a zapach...ech...
Cebule, jak lekko podsuszone można zostawić na noc w wodzie
Moje nie wyglądały na takie hehehe

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Ja raz jadłam tego śledzika z suszonymi pomidorami i mi było tak niedobrze, że zwróciłam do wc :/ Od tamtej pory uciekam przed nimi
Może miałaś gorszy dzień, pusty żołądek a śledziki dość takie są ciężkostrawne.

Znam już 3 osoby oprócz mnie uzależnione od śledzików na raz
Mam je już na stałe w lodówce

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

ja też mam pełno silikonowych form, najróżniejsze kształty, ale mam wrażenie, ze te silikonowe formy, co akurat u mnie przecenili (np takie w kształcie zamku), to są b.cieniutkie i wiotkie...
Ja wolę te wiotkie, lepiej z nich wychodzi ciasto i nic nie przywiera. Mam tortownicę karbowaną ala gofry i masakrycznie ciężko z niej wychodzi biszkopt a potem zostaje czyszczenie szczoteczką tych rowków
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora