Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kotek przybłęda - jak mu pomóc?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 09:38   #1
8malina8
Raczkowanie

kotek przybłęda - jak mu pomóc?

Witajcie , mam problem i szukam pomocy gdzie się da ale jej nie dostaję chodzi o małego kocurka który przybłąkał się na moje osiedle.Nie potrafie tego ocenić ale wydaje mi się , że kotek ma 2-3 mies. Jest wychudzony. Tak się złożyło , że przyjechała do mnie siostra na wakacje i jak go zobaczyła to go przyniosła do mieszkania.Obie kochamy zwierzeta a w szczególności właśnie koty.Mały jest u mnie od wczoraj , dałam mu jeść , przygotowałam kuwetkę.Niby jest wesoły , chce się bawić ale gdy się przestanie to chodzi od okna do okna i miauczy nie wiem może on pamięta , że ma gdzieś dom i chce tam wrócić? ale przecież nie wypuszczę go ot tak przed blok i niech idzie gdzie chce dałam ogłoszenie na stronie mojego miasta ale narazie nikt się nie zgłosił.Postanowiłam zgłosić go do fundacji Kocia Wyspa ale mi odmówili pomocy bo mają za dużo kotków już dzwoniłam też do miejscowej lecznicy ale też pani odmówiła przyjęcia kotka odsyłając mnie do wcześniej wspomnianej fundacji. Sama chętnie bym sie nim zajęła ale często wyjeżdżamy z mężem i kotkiem nie miałby się kto zająć.Nie wiem co zrobić może jest jakieś miejsce gdzie mogłabym zgłosić takiego kotka , żeby ktoś mu pomógł ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140818_151759.jpg (117,8 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140818_122633.jpg (77,4 KB, 81 załadowań)
23.12.2012r - zaręczyny
31.08.2013r - ślub
8malina8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując