Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 09:17   #3683
daisy dot
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez malutka100 Pokaż wiadomość
To widzę że we trzy mamy wizytę w środę- Ty, ja i Mysia trzymam dziewczyny kciuki

ale my się nie czujemy biedne
ja nie mam potrzeby się udzielać/albo nie mam jak się udzielać, bo po prostu nie wiem jeszcze nic na ten temat, o którym aktualnie piszecie.

Taka kolej rzeczy po prostu Wiadomo, że świeżo upieczone mamusie mają też mniej czasu na forum, to jak już wchodzą na wątek, to wolą porozmawiać na tematy, które są dla nich obecnie na czasie
Ja jak czytam forum to zawsze bardziej wyszukuję tych Dziewczyn, które jeszcze nie urodziły. Bo co ja się będę udzielać o karmieniu jak tylko z teorii wiem co i jak...
Jestem już bardzo zmęczona i chce aby odeszły mi wody...

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ja mam w środę ktg, wizytę i spotkanie z moją położną
kciuki!!
Fajnie się złożyło, że tak wszystkie idziemy na wizyty, każda potem napisze co się dowiedziała i może zaczniemy rodzić

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Jak chodzę, to mam wrażenie, jakbym miała nóż między nogami... ale czy to oznaka porodu... pewnie nie. Nie mam żadnych skurczy, nawet tych bezbolesnych twardnień. Nic... jakiś czas temu myślałam, że odszedł mi czop, ale to chyba był gęsty śluz po prostu. W środę położna zbada mi szyjkę i mam nadzieję, że mam jakieś rozwarcie. W pon tydzień temu nic nie było. Ale nie wiem, jestem sfrustrowana, że nic się nie dzieje. Tym bardziej, że to głupie nadciśnienie mam i ono jest niebezpieczne pod koniec. Niby jest ok, mierzę 4 razy dziennie i jest e normie, ale w każdej chwili może skoczyć. Czuję się, jakbym na bombie siedziała.
nóż też czuję, dzwoniłam wczoraj do położnej że czuje jakby mi ktoś igłę wsadzał a ona mówi ze to normalne i że juz nie długo...

Cytat:
Napisane przez damcilapke Pokaż wiadomość
was tez bola tak biodra i plecy na samym dole ?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
mnie bolą pachwiny a czasem to tak jakby mi dziecko ręce wsadzało w nie, co raczej jest niemozliwe :p

Cytat:
Napisane przez mandee Pokaż wiadomość
sama nie wiem co o tym juz myslec. zaniepokoilam sie teraz ze moze faktycznie cos jest nie tak. zmierzylam wlasnie cisnienie z ciekawosci... nadal 157/100cos eh...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o jezusie! nawet mój TŻ nie ma takiego ciśnienia, ja mam ok 110/70 za kazdym razem.

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Dzisiaj kończę 21 lat i każdego dnia dziękuję za to co mnie spotkało.
Za to ze spotkałam Tz i za moją córeczkę.
Jestem najszczesliwsza osoba na świecie
Wszystkiego najlepszego abyś zawsze była uśmiechnięta!
daisy dot jest offline Zgłoś do moderatora