2014-08-19, 10:29
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Oj tam  damy radę, a co nie  ja może ew.na te warsztaty z pielęgnacji pójdę z mężem, bo na tym nam najbardziej zależało
Ja też sobie nie wyobrażam spania bez podusi  nawet mąż mi ją podkrada 
Paulina to teraz nad zakupem czego się zastanawiasz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
No pewnie, ze dacie radę ! A takie warsztaty na pewno dużo Wam dadzą. Jesli macie mozliwość uczestniczenia to powinniście się na nie zdecydować. To wszystko jest niby oczywiste ale chyba nie do końca 
Teraz mam dylemat odnośnie pokoiku.
Wspominałam Wam, że do domu przeprowadzilismy się niedawno.
Do wykończenia zostały nam dwa pokoje - właśnie sypialnie dzieci 
I teraz mam dylemat który pokoik jako pierwszy przeznaczyć na sypialnię dla maluszka... jeden jest bardziej prostokatny i ciut mniejszy a drugi bardziej kwadratowy i większy... Dwa zupełnie rożne pomieszczenia. ŻAdne z nich nie jest idealne. Jedno jest bardziej przestronne i jasne od światła dziennego a drugie mniejsze ale jakby sprawiało bardziej wrażenie przytulnego... Wiem, że niektóym wyda się ten dylemat śmieszny bądż nawet niedorzeczny... ale ja mam właśnie taki dylemat. Codzinnie mam inną koncepcję i codziennie podejmuję inna decyzję !
I dlatego cały czas zmienia mi się koncepcja kolorystyki i wykończenia bo toco w jednym się sprawdzi w drugim już nie !
Daj Babie wybór to zmysły postrada !!!!!!!!!!!!!!!!     
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Zanet84
[/COLOR]co do zakupów.....ja się zastanawiam nad rożkiem - usztywniany czy zwykły? wiem, że kiedyś już niektóre z Was pisały, że miały usztywniany a i tak wyciągałyście usztywnienie. Więc może kupić od razu miękki - przecież on chyba nie jest aż tak miękki że nic nie daje, zawsze coś podtrzymuje...
|
Żanet w SRmieliśmy zajęcia z panią od rozwoju psychosomatycznego noworodka. Mówiła nam abyśmy nie kupowali tego rożka z usztywnieniem do jest bardzo niezdrowy. Maluszek powinien przyjmować naturalną pozycję a nie wymuszać na nim pozycję wyprostowaną. Więc zdecydowanie zdrowszy jest rożek bez usztywnienia.
|