Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 11:12   #1125
AnnaKliwijska
Raczkowanie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)

Ooooo, skad sie ta dziewczyna wziela? Rozumiem,ze robila tu na wizazu swego czasu furore?
Jest bardzo ladna, ale ech, jakieś takie parcie na szkło bardzo mocne.
No i pewnie jej żyłka pękała, bo u przyjaciółki druhny były milion razy lepiej ubrane. Z kolei przyjaciółka chyba wszystko odgapiała od tamtej. I w ogóle co za życzenie: nie strzelaj ślepakami? Boszszsz.

Co do nazwiska, ja przyjmę J., choć swego czasu J. mówił, że on by nawet chciał, żebym zostawiła swoje - zdaje się, że on jest większym feministą niż ja
Ale przyjmuję jego, podoba mi się jak rodzina ma jedno nazwisko, przy czym nie widzę problemu, żeby to mąż przyjął nazwisko żony. U nas J. pracuje w nauce, ma jakieś publikacje, do tego najprawdopodobniej będziemy mieszkać za granicą, a jego nazwisko jest prostsze dla obcokrajowców, więc wybór był prosty.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Na ślubie mojego brata miałam zwykłe czółenka. Gdy szłam w kościele czytać czytanie, but mi spadł. Akurat tak, że nie było tego widać, bo miałam już nogi schowane za ten podest (jak to się zwie ), ale przez co najmniej kilka sekund się męczyłam, żeby niezauważenie go założyć z powrotem, oczywiście spiekłam raka i czytałam potem jak karabin maszynowy. Na swój ślub mam z paskiem.

Też mam loki i też planuję czesać się sama. AnnaKliwijska, masz do polecenia jakiś dobry nabłyszczacz?

Ja uzywam nablyszcxacxy z label m i z Chi i z obu jestem zadowolona. Ten z label m dodatkowo pieknie pachnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.