Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 09:32   #791
silesianna
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Sweet bardzo oryginalny pokój!

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Po drugie moja mama od zeszlego tygodnia sie zle czuje (na pogotowie nie zadzwonila az do dzisiaj), silny bol glowy, zawroty, niedowlad lewej strony, udalo jej sie dzisaj dostac do lekarza piewrszego kontaktu, wypisal jej skierowanie do szpitala z podejrzeniem udaru mozgu problem w tym, ze w szpitalu odeslali ja do domu i kazali przyjechac z rana, bo oni wieczorami nie przyjmujanormalnie jakis czeski film
mama w PL tak? Polska służba zdrowia jest powalona :/ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, z mamą i z anemią!

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

dobrze kojarzysz, kurcze prawie jak CBś masz dobra pamiec
ahaha, nie jestem aż tak straszna, po prostu jakoś mi zapadło w pamięć że jesteś niecałe 2 tygodnie przede mną, reszta to matematyka

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Witam się wieczorową porą...
Chcę zakomunikować, że wózek wybrany !!!!
Jedo Fyn Memo w stylu marynarskim !!!! I nie ma odwołania!
Jak dla mnie ten wózek nie ma sobie równych

Idę Was doczytać....
no to mega! mam nadzieję że z użytkowania też będziesz zadaowolona

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

czyli jednak widzę, że masz jak ja. Też jestem pewna wyboru ale wciąż się zastanawiam nad kolorem. Wczoraj Pani jeszcze mówiła że ten w eko skórze biały jest śliczny i że wbrew pozorom w i=utrzymaniu czytsości nie jest taki straszny, bo wystarczy go impregnować to ani nie pęka ani nie żółknie. Mam zagłówkę A ten marynarski ma być na sklepie więc będzie do mnie dzwonić, żebym mogła go na żywo obejrzeć

wiesz co, ja mam śliwkowy z jasnofioletowymi wstawkami ze skaju czy ekoskóry (nie pamiętam, prawie 5 lat temu kupowałam!), NICZYM tego nie impregnowałam, nic nie robiłam, jak się coś upaćkało to do czyszczenia te wstawki, mimo, że jasne, były idealne, bo samą wodą z kropelką płynu do naczyń wszystko schodziło, wycierałam do sucha i luzik... i paradoksalnie te jasne elementy były dużo łatwiejsze do utrzymania w czostości niż te ciemne. ale i tak kolor mam taki, że brudu na nim nie widać i te skórzane wstawki w żaden sposób mi nie popękały ani nic, mimo że wózek ma 5 lat...

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
No czytalam o olejkach i roznych woreczkach zapachowych, ale zastanawialam sie czy maly pozniej jakiegos uczulenia od tego nie dostanie

.
możesz też spróbować z połówkami jabłek poustawiamnymi w pokolu na meblach, w szafkach - w lodówce na smrodki przekrojone jabłko działa cuda, to może i na nowe meble zadziała
i kawa ziarnista, w miseczkach / na spodeczkach jest świetnym neutralizatorem.

zapach niby nie uczyli, ale jakby się z tych olejków coś wylało tu i ówdzie to jeśli potem na to położysz ubranka to już może uczulić czyli jak ze wszystkim - trzeba uważać

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Silesianna - dziękuję za obszerną opinię podoba mi się model sola city, tylko cena powala może w UK by się taniej znalazło, szwagierka tam mieszka może by coś pochytała
nie ma za co. oblukałam tę solę, fajowa! jeśli m&p trzyma poziom, jeśli chodzi o niezniszczalność tych wózków, to rozważałabym używkę, bo cena noooo... spora

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

a tak z innej beczki, pluszaki jak mam nowe i już stojące to mam prać mimo że będą stać na półce czy jak to wygląda? Mam ich trochę od przyszłej chrzestnej już (całą kolekcję z epoki lodowcowej i kubusia puchatka) więc chciałabym je wykorzystać, żeby pokoik urozmaicić
odkurzać regularnie wystarczy, a jak już dzieciowi będziesz chciała dać do zabawy to dopiero wtedy wypierz ;D

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za rady
A ja właśnie zrezygnowałam ze szkoły rodzenia. Ona ruszyłaby dopiero we wrzesniu i trwala 8 tyg. Dla mnie to troche za pozno. Szczegolnie, ze maz tak ma zmiany, ze przewaznie ja bym musiala jezdzic sama autobusem. A pod koniec ciazy to tak srednio mi sie to widzi moze ew.pojdziemy na takie indywidualne warsztaty pielegnacji noworodka. One trwaja 2 godziny. Ale to we wrzesniu, wiec jeszcze pomysle

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
taki kurs to bardzo fajny pomysl!

do mnie dziś przyszła paczka z gemini. mam zapas folii bąbelkowej na pół roku!

zamówiłam m.in. podkłady poporodowe (vel pieluchy kobiece) canpolu, 1 opakowanie, żeby oblukać, bo ponoć lepsze od belli. i kurde, może i lepsze, fajniejsze, kszałt anatomiczny, ale one są podszyte ceratą... kto to wymyślił? przyciśnie się to majtami, nawet najbardziej oddychającymi, i kicha a nie wietrzenie krocza... także jak dla mnie lipa, wykorzystam "na wyjścia" - ze szpitala, na wyprawę na zdjęcie szwów i tak dalej, ale "na co dzień" pozostanę przy tych bellowych oddychajacych...

też dostałam próbki dla emerytek oddam mamie
i poradnik o karmieniu piersią... no kulą w płot, próbki mleka modyfikowanego byłyby bardziej trafione

idę dziś do fryzjera

kciuki dziewczyny za wszystkie wizyty dzisiejsze
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora