Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Sweet bardzo oryginalny pokój! 
Cytat:
Napisane przez Rosalie01
|
mama w PL tak? Polska służba zdrowia jest powalona :/ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, z mamą i z anemią!
Cytat:
Napisane przez czekoladka21

dobrze kojarzysz, kurcze prawie jak CBś  masz dobra pamiec 
|
ahaha, nie jestem aż tak straszna, po prostu jakoś mi zapadło w pamięć że jesteś niecałe 2 tygodnie przede mną, reszta to matematyka 
Cytat:
Napisane przez paulina119a
Witam się wieczorową porą...
Chcę zakomunikować, że wózek wybrany !!!!
Jedo Fyn Memo w stylu marynarskim !!!! I nie ma odwołania!
Jak dla mnie ten wózek nie ma sobie równych
Idę Was doczytać....
|
no to mega! mam nadzieję że z użytkowania też będziesz zadaowolona
Cytat:
Napisane przez Justana1984
czyli jednak  widzę, że masz jak ja. Też jestem pewna wyboru ale wciąż się zastanawiam nad kolorem. Wczoraj Pani jeszcze mówiła że ten w eko skórze biały jest śliczny i że wbrew pozorom w i=utrzymaniu czytsości nie jest taki straszny, bo wystarczy go impregnować to ani nie pęka ani nie żółknie. Mam zagłówkę  A ten marynarski ma być na sklepie więc będzie do mnie dzwonić, żebym mogła go na żywo obejrzeć 
|
wiesz co, ja mam śliwkowy z jasnofioletowymi wstawkami ze skaju czy ekoskóry (nie pamiętam, prawie 5 lat temu kupowałam!), NICZYM tego nie impregnowałam, nic nie robiłam, jak się coś upaćkało to do czyszczenia te wstawki, mimo, że jasne, były idealne, bo samą wodą z kropelką płynu do naczyń wszystko schodziło, wycierałam do sucha i luzik... i paradoksalnie te jasne elementy były dużo łatwiejsze do utrzymania w czostości niż te ciemne. ale i tak kolor mam taki, że brudu na nim nie widać i te skórzane wstawki w żaden sposób mi nie popękały ani nic, mimo że wózek ma 5 lat...
Cytat:
Napisane przez manieczka1
No czytalam o olejkach i roznych woreczkach zapachowych, ale zastanawialam sie czy maly pozniej jakiegos uczulenia od tego nie dostanie
.
|
możesz też spróbować z połówkami jabłek poustawiamnymi w pokolu na meblach, w szafkach - w lodówce na smrodki przekrojone jabłko działa cuda, to może i na nowe meble zadziała
i kawa ziarnista, w miseczkach / na spodeczkach jest świetnym neutralizatorem.
zapach niby nie uczyli, ale jakby się z tych olejków coś wylało tu i ówdzie to jeśli potem na to położysz ubranka to już może uczulić czyli jak ze wszystkim - trzeba uważać
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
Silesianna - dziękuję za obszerną opinię  podoba mi się model sola city, tylko cena powala  może w UK by się taniej znalazło, szwagierka tam mieszka może by coś pochytała

|
nie ma za co. oblukałam tę solę, fajowa! jeśli m&p trzyma poziom, jeśli chodzi o niezniszczalność tych wózków, to rozważałabym używkę, bo cena noooo... spora 
Cytat:
Napisane przez Justana1984
a tak z innej beczki, pluszaki jak mam nowe i już stojące to mam prać mimo że będą stać na półce czy jak to wygląda? Mam ich trochę od przyszłej chrzestnej już (całą kolekcję z epoki lodowcowej i kubusia puchatka) więc chciałabym je wykorzystać, żeby pokoik urozmaicić 
|
odkurzać regularnie wystarczy, a jak już dzieciowi będziesz chciała dać do zabawy to dopiero wtedy wypierz ;D
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Dziewczyny dzięki za rady
A ja właśnie zrezygnowałam ze szkoły rodzenia. Ona ruszyłaby dopiero we wrzesniu i trwala 8 tyg. Dla mnie to troche za pozno. Szczegolnie, ze maz tak ma zmiany, ze przewaznie ja bym musiala jezdzic sama autobusem. A pod koniec ciazy to tak srednio mi sie to widzi  moze ew.pojdziemy na takie indywidualne warsztaty pielegnacji noworodka. One trwaja 2 godziny. Ale to we wrzesniu, wiec jeszcze pomysle
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
taki kurs to bardzo fajny pomysl! 
zamówiłam m.in. podkłady poporodowe (vel pieluchy kobiece) canpolu, 1 opakowanie, żeby oblukać, bo ponoć lepsze od belli. i kurde, może i lepsze, fajniejsze, kszałt anatomiczny, ale one są podszyte ceratą... kto to wymyślił? przyciśnie się to majtami, nawet najbardziej oddychającymi, i kicha a nie wietrzenie krocza... także jak dla mnie lipa, wykorzystam "na wyjścia" - ze szpitala, na wyprawę na zdjęcie szwów i tak dalej, ale "na co dzień" pozostanę przy tych bellowych oddychajacych...
też dostałam próbki dla emerytek oddam mamie 
i poradnik o karmieniu piersią... no kulą w płot, próbki mleka modyfikowanego byłyby bardziej trafione 
idę dziś do fryzjera
kciuki dziewczyny za wszystkie wizyty dzisiejsze
|