Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 10:33   #1844
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47757174]Witam wieczorkiem
Po wizycie... Ginka wyczula glowke malej szyjka prawie zgladzona, rozwarcie na 1cm... Ginka zadowolona, Ja przerażona powiedziala, ze powinnam jeszcze 2 tygodnie wytrzymac kule, Ja mam termin z om na 26 wrzesnia!
Ale do terminu podobno marne są szanse wytrzymać mała waży teraz 2600, jest dluga i chuda herbatki z liści malin, masaże krocza i WiesiOlek mam sobie podarować
Jestem prze-ra-zo-na![/QUOTE]
Kurcze ja mam na 23 września i mi się nawet szyjka nie skraca a tak się bałam tego całą ciążę to teraz mam A mała już dużaaa

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
Meta a podasz przepis wg ktorego Ty robisz?
http://www.codogara.pl/4491/przepis-na-gofry/

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
O matko dziewczyny ale produkujecie,ja teraz rzadko zagladam bo od srody mam swoja niunie przy sobie, a ze ksiezniczka jest humorzasta i czasem ciezko u niej z jedzeniem to wiekszosc dnia spedzam na odciaganiu pokarmu, nauke karmienia cycem i jedzenie butelka.lenkapowoli rosnie, teraz wazy 2120 g.przyjmuje jeszcze zelazo po ktorym boli ja brzuszek,ale jest dzielna i nie placze duzo.jak malutkiej poprawi sie morfologia i dzisiejsze usg wyjdzie dobre to lekarze pomysla o wypuszczeniu nas do domu.
Dobrze,że Lenka tak rośnie Wracajcie szybko do domu !

Ale mi sie dobrze spało... Dosłownie raz obudziłam się na siku

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora