Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 09:43   #2307
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
kilka zdjec , a sesja zdjeciowa gdzie dziecko martwe sie przebiera ,ustawia do pozowania to jednak inna sprawa... nie podoba mi sie takie wykorzystanie dziecka, ktore odeszlo... nie umiala bym na to patrzec, stac obok, obserwowac i pozowac z dzieckiem .....
przecież to dziecko jest wymyte i owinięte koronkowym kocykiem, ma zmienioną opaskę, a zdjęcia raczej nie są robione 4 dni później tylko zaraz po porodzie.
Nie poszli do studia, i nie robili zdjęć, tylko zrobili je tam gdzie dziecko odeszło, czyli na sali porodowej.
Ale każdy ma swoje zdanie..

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
a teen to nie oznacza nastoletnie? bo cos nie kumam o czym piszecie

uwazam ze 20 lat na dziecko to zdecydowanie za wczsnie, dla wiekszosci kobiet
moja mama miala 21 i caly czas mowi ze jednak to bylo za wczesnie, nic nie pouzywali z ojcem, wszystko sie posypalo a ona sama nie miala tyle cierpliwosci

zaczynam miec dola
szukam pracy, wysylam na przeorzne ofety cv, i co? tylko produkcje sie odzywaja albo jakies oferty gdzie babka zaczyna gadac o warunkach to inne calkiem niz w ogloszeniu...
nie martw się, ja od dwóch dni stoję na produkcji.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora