2014-08-19, 09:45
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez ania9o
Dzień dobry 
Pozdrawiam Was z autobusu nr 1 w drodze do pracy  Dzisiaj na szczęście tylko do 12 ale o 15 korepetycje. Tż kończy o 17 i potem jedziemy po buty dla niego bo w ostatni deszcz mu przemokly i się nie nadają juz.
Dzisiaj się zalamalam bo nie weszłam w dwie pary spodni :/ dlatego od dzisiaj biorę się za siebie natychmiastowo od dzisiaj. Dlatego w związku z tym mam pytanie do dziewczyn które mają konsole Xbox bo szukam jakiegoś dobrego trenera na kinecta bo niestety ale na siłownię mnie nie stać, same rozumiecie, dokładamy każdy grosz a biegać nie mogę bo mam problemy ze stawami kolanowymi, jestem nawet po jednej operacji. Natomiast jeśli chodzi o Chodakowska to bez wejścia w ćwiczenia nie chce zaczynać bo od koleżanek wiem jakie są skutki bez przyzwyczajonego organizmu.
Taka załamana to dawno nie bylam...
Wysłane z mojego BlackBerry Q5
|
To ja mogę się wypowiedzieć.
Nike tener - nie zrobił na mnie szczególnego wrażenia. Your fitness shape - zbyt nudny jak dla mni i zbyt statyczny. Więc z tej dwójki raczej polecam Nike. Nie miałam styczności z grą z jillian, ale planuję wypróbować.
Ja mogę Ci polecić natomiast zumbę - ale to musisz lubić. Jeżeli nigdy nie byłaś do tego przekonana, lub nie lubisz tańczyć to odradzam. A może po prostu programy na dvd?
Z domowych treningów bardziej polecam Ci programy typu p90x, jillian, t25 focus.
Ewa też nie szkodzi - problemem jest to, że ona sama źle pokazuje ćwiczenia, a przed tv nie ma kto skorygować postawy ( i kinect też tego niestety nie zrobi). Ja ćwiczyłam sporo z Ewą wcześniej, ale najpierw z wszystkimi programami powędrowałam do znajomego trenera personalnego i powiedział mi co i jak mam robić, żeby krzywdy sobie nie zrobić. Przeważnie złych ćwiczeń nie ma - są źle wykonywane. Głowa do góry i do przodu
|
|
|