Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 10:48   #1856
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wasze maleństwa też tak szaleją w dole brzucha? Cały czas czuję jak mój maleńki kręci główką w okolicach spojenia łonowego, dziś wyjątkowo intensywnie

Mój od paru dni jest wyjątkowo spokojny,rusza się,ale nie są to jakieś intensywne ruchy choć zdarzy mu się mocniej kopnąć.Czuję,że dużo śpi i ma często czkawkę,nawet parę razy dziennie

U mnie noc ciężka,bóle krzyża,bóle jak na miesiączkę i skurcze,bardzo nieregularne,bolało cały wieczór,aż do 1:00 kiedy zasnęłam.Wstawałam na siku jeszcze kilka razy i przestało.Dziś jest ok.Nic mnie nie boli.Już męża uprzedziłam jakby co,ale on mówi,że w czwartek lepiej nie,bo mamy sprawy do załatwienia,w weekend też nie,bo ma ekstra pracę,że mogę od poniedziałku

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Pewnie maluszek Ci naciska na żołądek ja też mam zazwyczaj wieczorem tak ze aż mi nie dobrze.
Musisz to jakoś wytrzymac jeszcze troche ;-)
Ja mam często mdłości,nawet dwa razy wymiotowałam,ale mój mały nawet do żołądka już nie sięga.Kiedyś czułam się źle,jak się przejadłam,teraz nie ma to dla mnie znaczenia.