Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 12:46   #2827
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj cały dzień glodna chodzę
Na śniadanie owsianka, później ryby wedzone i pomidory, dosłownie przed chwilą wielka porcja bigosu, a za chwilę mnie chyba poskreca z głodu
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
No ale serio, to jakas porażka jest tam w sumie całkiem nieźle jadlam, zero lodów czy gofrow, raz jeden trochę paluszkow, trochę ciastek owsianych, a tak to wafle ryzowe były w ruchu
myślę, że to dlatego, że nie jadłaś tam tak zdrowo jak w domu i masz deficyt przejdzie Ci pewnie za parę dni a może to @ się zbliża? :P

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Dobra biorę się za sprzątanie w papierach, książkach itp
mnie też by się przydało porobić porządki, ale to po sesji ale to będzie odgruzowanie mojego pokoju na 100%, już mi słabo jak o tym myślę dużo masz tych papierów?

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A ja idę w końcu do sklepu, bo cały dzień się zbieram chociaż teraz jakieś chmury ciemne naszły mam nadzieję, że mnie nie zmoczy
lenistwo się kłania :P

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hejaa
Wlasnie wstalam i sie ogarnelam przydaloby sie pakowac ale cos sie zebrac nie moge

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pakuj sie pakuj a potem czekaja Cie 2 tygodnie calkowitego relaksu w Turcji porob duzo fot