2014-08-19, 13:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
dzień dobry 
dziękuję, za wszystkie opinie nt, tej rozmowy. Bo do tej pory się zastanawiam, czy jak byłam dziwna czy oni :Brzydal: w sumie po moim pytaniu o g, godziny pracy już mi nie zależy bo praca w katowicach od 9-17:30 z 30min przerwą mnie nie urządza. Anię widziałabym rano 30min przed żłobkiem, zanim bym dojechała do domu to bym ją wykąpała (o ile bym zdążyła!) i uspała. No a weekendową mamusią nie chcę być 
Dzisiaj znów wróciłam do wysyłania CVek 
Wszędzie to cholerne doświadczenie, nie ma ANI JEDNEGO ogłoszenia dla absolwentów, to ciekawe gdzie mam zdobyć to doświadczenie 
dzisiaj z anusią byłyśmy na szczepieniu 5w1, jak zwykle bez większych problemów właśnie urządza sobie anna drzemkę, a ja lecę do kuchni, bo sajgon nie z tej ziemi, a poza tym muszę zrobić obiad (dziś świeżutka miruna z surówką z marchewki), a poza tym zamierzam zrobić pasztet i ugotować na jutro zupę dyniową aaa tak poza tym to na deser robię pieczone jabłko nadziewane twarożkiem z cynamonem i żurawiną 
chyba dzisiaj z taj kuchni nie wyjdę już 
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
w trakcie czy po?
co podajecie dzieciom do picia? u nas mlody pije tylko kubusia watera  (tak w ogole to to w miare jest czy kolejny badziew pod tytulem cukier+woda? )
no i nie wiem czy mu podawac cos innego czy to "wystarczy"?
troche sie boje zeby nie bylo odwrotnego efektu, ze sie zniecheci bo dopiero ten water u nas przeszedl, jak pil sama wode to czasem w mega megasna czike potrafil zrobic tylko 1 lyk  a teraz idzie butla 500ml dziennie wiec jest szal 
|
u nas Ania pije tylko wodę, a do posiłków niesłodzoną białą albo zieloną herbatę i powiem szczerze, jestem z tego baaardzo zadowolona, mimo że często zdarza mi się słyszeć (np. wczoraj Ania w trakcie mojej rozmowy była u mojej siostry, a do niej przyszła siostra jej męża) "ojjj, biedne dziecko, wodę ci każą pić"
|
|
|