Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 12:59   #4202
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Bry

Lipstick super, że pogadałaś z mamą i powiedziałaś co Ci leży na sercu

Co do tacy na ślubie..Kilka razy się z tym spotkałam i zawsze wśród gości było poruszenie i szły teksty "oho, mało dali w kopercie, to ksiądz postanowił od gości wyrównanie wziąć" No więc ja uczulę mojego księdza, że kościelny ma ZAKAZ chodzenia po składce

Nie mam dzisiaj natchnienia na wizaż..Rozkminiam co powiedzieć orto po 17 I dalej nie zdecydowałam jaki aparat zakładamy W każdym widzę plusy i minusy I w obu przypadkach mam obawy

I jeszcze zostałam znowu zbesztana na miejscowym wątku, że nie podoba mi się wszem i wobec chwalony miejscowy zespół Nosz kurde nie wszystkim się musi wszystko podobać przecież Denerwuje mnie takie coś

I przyznaję się bez bicia, że nadrobiłam tak po łebkach oczami tylko
Kreciorek przesadzasz trochę . Nikt Cię przecież nie zjechał. Laska wyraziła dobrą opinię, ja się z niej ucieszyłam, a Ty na to negatywny komentarz. I spoko- kilka osób Cię poprało, kilka napisało, że muzyka jest bardzo ważna, kilka, że muzyka to tylko 50% sukcesu, nikt po Tobie nie pojechał. Nikt bezpośrednio nikogo nie skrytykował. Po prostu wymiana zdań. Nie bardzo wiem, gdzie widzisz, że zostałaś zjechana .

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
kurcze dluuuugi ten przepis nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ale zapisuje ;-)
oh to dobrze ze sie panu fotofoto nic nie stało ))
Tadam, nie jest taki długi przepis, łatwo i przyjemnie się robi