|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
hejj 
boshe to sa jakieś jaja żeby tyle pisać 
byłam u teściowej zawieć listy a tu 6 str of wczoraj wieczorem poszalały 
Cytat:
Napisane przez dusiolka
Miałam wczoraj polowkowe  dzidzia zdrowa i prawidłowo rozwijająca sie  dodatkowo zrobiliśmy echo serca (to nie takie badanie serca jak kazda bedzie miała na polowkowymi) bo Malenstwo było idealnie ustawione a to 1 z 10specjalistow w kraju w tym temacie to stwierdziłam czemu nie
Wazy 392 g  ogólnie było bardzo pozytywnie i wesoło  małe zlaczylo nóżki i za nic nie chciało pokazać co ma aby potwierdzić wcześniejsza tezę:p
|
no piękna uparciuszka 
super ze z Małą wszystko oki 
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Hej  i czemu sie wczoraj nie chwalilas
Mi sie ostatnio snilo (te ciazowe sny sa straszne) ze moja sis- pielegniarka z ciekawosci zrobila mi USG zeby zobaczyc co we mnie siedzi. No i najechala na dzdzika a ten robil sobie przewroty i nic nie bylo widac a dodatkowo mial zalozonego pampersa  jak najechala mu na twarz to w buzi mial zeby a na oczach oklad z cytryny lub pomaranczy 
|
o matko kochana widzę że Ty tez masz sny jak z kosmosu tak jak ja ja nawet już nie piszę o swoich bo wstyd na forum publicznym 
Cytat:
Napisane przez LindaC
u mnie z tym brykaniem to jest tak, że jak chcemy z TŻ wywołać brykanie i pukamy do brzuszka i inne takie zaczepki, to Maluszek udaje, że go nie ma 
|
skąd ja to znam dziś próbowaliśmy go coś pobudzić do pływnia ale coś Ty ni hu hu 
Cytat:
Napisane przez dusiolka
Ellyunia co racja to racja z ta ikea;p mój mnie tylko pilnuje gdzie jestem bo nie obejrzy sie a niesie juz pełna siatkę;d
|
a ja nie lubię Ikei 
dla mnie ten sklep jest za duży i nie umiem po nim chodzić bo się zawsze gubię 
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
hehe to nie będziesz na swojego synka mogła patrzeć  czy to po cc czy po sn dziecko zakrwawione i tak wychodzi  ale takiego brudaska właśnie mi dali na pierś i to była najcudowniejsza chwila w moim życiu jaką przeżyłam
Smerfetka aaaaa pani Basia  bo pisałyście Bożenka dlatego nie wiedziałam  Panią Basię znam. koleżanka z nią często tramwajem jeździ baba ma gadane że hej.
oglądnełam filmik o kupie i padłam  świetna jest
|
no pani Basia zapomniałam czy ona Basia czy Bożena 
no zapewne nie będę myślała czy jest z krwi czy nie podczs porodu tylko będę je chciała jak najszybciej zobaczyć 
teraz tak mówię że obrzydza mnie taki widok