Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 13:09   #3732
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam jeszcze takie pytanie. Tylko boje sie zepomyslicie ze jestem jakas wyrodna.
Ale wiecie czasami mam mysl ze zaluje ze bedzie maly... wiem strasznie to brzmi. Czasami mnie nachodzi mysl po co mi to bylo. I pozniej jak tak analizuje to boje sie ze jak zie urodzi to go za malo pokocham i ze bede miala do niego zal. Nie wiem jak to opisac....
Czy wy tez tak mialyscie i czy jak sie dziecie urodzilo to mialyscie dalej takie mysli?
Tez tak miałam. Zresztą juz tu pisałam, ze nie chciałam dziecka. Jestem egocentryczką. A z dzieckiem juz jestem nieważna. Teraz ono się liczy. Po porodzie stwierdzam, ze jeśli ktoś naprawdę nie chce dzieci, to nie powinien ich miec. Nie zalała mnie fala miłości, nie mam objawów odpieluszkowego zapalenia mózgu ;-) i jestem orzerażona, że Kostek będzie już na zawsze w moim zyciu, zawsze będę mamą. Oczywiscie jest fajny, cieplutki i ładnie pachnie, ale będzie rósł, a wraz z nim ilosc zagrożeń, zobowiązań i wydatków.
Gdybym była facetem, to juz dawno bym się spakowała i uciekła ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora