2014-08-19, 15:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Napisane przez ezzo
meneq co to znaczy schlodzona na igle?
I jakie soki warzywne podajesz? Mi sie jedynie zielenine do szejkow udaje przemycic, spija sok z pmidorow, ale o innych w sumie nie pomyslalam.
Co do picia z butelki zwyklej, to tak, Tomcio pije, lubi bardzo taka forme, ale oczywiscie sporo przy tym rozlewa, dlatego na co dzien uzywamy bidonow i tym podobnych.
|
Wodke sie na igle chlodzi, taka lodowata bardzo.
Warzywne ze wszystkiego, co akurat jest w domu. Smoothies tez probuje. Hitem jest szpinak, ogorek i ananas z miodem.
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Marsi milego odpoczynku, jaka gondole kupilas bo ja chyba tezvmusze zastanowić sie nad nowa bo nasza byla beznadziejna
Ewulka tak jak dziewczyny pisaly rozmowa masakra az sie boje ze kiedys trzeba bedxie szukac nowej pracy
Mala mam nadzieje ze we mnie tez obudzi sie tatent kulinarny w koncu
U nas do picia tylko woda lub melisa lub pokrzywa z biedry nic innego nie tknie zreszta nadal bardzo mało piję zaczyna mnie to martwić
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
A duzo jest kp?
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
bo juz myslalam ze olala sprawe i zasnela w trakcie
nie wiem, nie pil tak nigdy... pewnie nie skoro ze zwyklego kubka nie potrafi
ale pamietam jak nie mielismy nic pod reka do picia a slawetnego watera nie bylo w ciulowym sklepie u t. (za to wybor win ogromny  ) to kupilam jupika, zrobilam wode z sokiem malinowym i pil z tego jakby pil od zawsze a to nie jest przeciez niekapek. takze tez zdziwiona bylam lekko 
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------
malo, tzn ile?
Bo chyba mojego Kubsona nikt nie przebije
melise moznai pokrzywe tez? nie wiedzialam...
jakies najzwyklejsze czy konkretnej firmy?
|
Wlasnie z kubka rozlewa, a z butelki nie. Obejmuje ustami wylot i przechyla ostroznie.
|
|
|