2007-07-14, 09:19
|
|
Konto usunięte
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Napisane przez sylwunia_p
Sylvix!! witam imienniczkę  już dodałam, napisz gdzie Twój ślub, wesele, jaki zepół, fotograf itp  my tu bardzo ciekawskie jesteśmy!!
|
hej hej!
Sylwuniu p!Ślub w kościele pw Wieczerzy Pańskiej, na Al. Warszawskich,Wesele mam w Anastazji,nie wiem jak tam wypadają wesela,gdyż nigdy nie bylam,mam tylko nadzieje ze będzie ok,a sala piękna jest, bardzo ukwiecona . Wlasnie dzis jedziemy z mama zobaczyc jak to wszystko wyglada przygotowane juz na przybycie gosci,juz sie nie moge doczekac.
Zespół niestety nie wiem jak sie nazywa,juz mi sie wszystko pomieszalo, wiem tylko ze jest ze Świdnika i grają bardzo fajnie.
Fotograf: p.Leszek Strachalski-wspanialy,pomyslowy czlowiek,bardzo wyluzowany i otwarty na wszelkie propozycje i pomysly-polecam. A TAK POZA TYM CHCIALAM WSZYSTKIM DZISIEJSZYM PANNOM MLODYM ZYCZYC USMIECHU I RADOSCI,SPOKOJU I WYTRWALOŚCI ORAZ UDANEJ IMPREZY DO BIALEGO RANA.
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze trafilam na to forum,wreszcie jest ktos z kim poge pogadac,wymienic spostrzezenia i uwagi.Moja mamę to wesele chyba przerasta,zaras sie wzrusza i koniec gadki.
dziewczynki, czy wiecie moze gdzie mozna niedrogo wypożyczyc ladne dekoracje do kościoła?
Błąd na błędzie,to chyba przez ten pospiech . Wybaczcie
Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:02
Powód: trzy posty pod sobą
|
|
|