2005-07-01, 13:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Jelonka na pewno po raz ostatni...
Cytat:
Napisane przez blondwamp
]A co do słowa "sluzbista" to nie osoba chodząca w mundurze...hehehe
|
Wiesz, nie wiem jak długo żyjesz na tym świecie i mało mnie to obchodzi, ale to była ironia. Szkoda, że po raz kolejny nie zrozumiałaś 
Na resztę postu odpowiadać mi się nie chce, bo mam ważniejsze sprawy na głowie niż zajmowanie się wątkami, które zalatują brazylijskimi tasiemcami i problemami ich bohaterów.
Jak chcesz pisać kolejne wypowiedzi w tym wątku, to chyba będziesz odpowiadała sama sobie
Naprawdę zalecam znalezienie pasjonującej pracy, wtedy takie rzeczy Cię przestaną kręcić.
SUPER JELEŃ 
Dopisek- pozwolę sobie jeszcze zacytować moją wypowiedź z Twojego poprzedniego wątku o mojej osobie. Czyżbyś miała wybiórczą pamięć? Otóż ta biedna wizażanka, którą oskarżyłam o zakładanie kilku wątków na raz, nie była początkująca- każdy się wypowiada, a nie zna faktów, ciekawe zjawisko. Socjologowie byliby zachwyceni 
Cytuję:"No i znalazłam:"Sprzedam lub wymienię podkład w płynie AVON Personal Match kolor Golden Caramel Seagirl". "Szukam serum antycellulitowego LIRENE Seagirl", "Szukam płukanki do włosów Seagirl",
"szukam sprayu do stóp Seagirl", "Szukam Serum przeciwko puszeniu AVON
Seagirl", "Szukam DREAM MATTE MAybelline nr 48 SUN BEIGE Seagirl",
"Szukam czegoś na cienkie,suche i puszące się włosy Seagirl", "Szukam kremów z wysokim filtrem od SPF50 wzwyż Seagirl"
Dodatkowo, bo pewnie nie jest to dla Ciebie wystarczający argument, wkleję fragment z archwium gg (oczywiście bez nazwy osoby, z którą rozmawiałam )
" 25-05-2005 19:30)
chciałam się zapytać co z tym jakims ogłoszeniem że wizazanka nie moze miec wiecej niz jaka tam ilosc watkow na targowisku
(25-05-2005 19:31)
pousuwam te niepotrzebne
nie wiem dlaczego, ale jakos ciezko wszystkim pojac, ze nie maja zakladac co chwile nowego watku
Seagirl 9 watkow na targowisku""
Faktycznie, jak zwykle posądziłam niewinną osobę Z tą wizażanką już sobie sprawę wyjaśniłyśmy, ale skoro już tak bardzo chcesz, to poszukałam i zacytowałam.
Powtórzę, bo czasami trzeba kilka razy- dalszych dyskusji z Tobą nie prowadzę. Jeżeli masz ochotę to dopisuj się w wątku, będziesz odpowiadała sama sobie
Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2005-07-01 o 14:57
Powód: uzupełnione info
|
|
|