2014-08-19, 15:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
Ja już po wizycie i po obiadku...
Poszłam z dobrym humorem, a wyszłam podłamana 
Mojemu ginowi nie za bardzo podoba się wynik glukozy po 2 h - miałam 132 ... i powiedział że on by wolał żeby było do 120  wtf?! se myśle  bo mieszcze się w normie i babka z laboru też mi powiedziała że mam spoczko wynik. Nie kumam tego gościa  i nakazał się pilnować i dieta cukrzycowa  i po 30 tc glukoza do powtórki
A tak po za tym to wszystko ok, zrobił mi usg i powiedział "to będzie duża dziewczynka"  mała ułożyła się główką do dołu a cały czas była główką na górze, dlatego teraz bardziej czuje ruchy..
Ja też nic nie dostałam ! co to ma być, jakoś wybiórczo tych klientów traktują 
|
to ja bym chciała mieć takie wyniki z glukozy! naprawdę! wszystko wydaje się okej i po co Twój gin chce powtarzac? co prawa lekarzem nie jestem i sama dopiero orientuje się w temacie cukrzycy ciążowej, ale po co Cie meczyc? i Dzidzie?
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Naprawdę ten wynik jest ok... Twój lekarz jest jakiś przewrażliwiony.
Możesz liczyć na słodkie wątkowe mamy, jeśli masz jakieś pytania wal jak w dym 
|
ja będę pytac tylko watek znajde hehehe 
Cytat:
Napisane przez melleczka
Ja ostatnio pierwszy raz od bardzo dawna zakładałam na siebie rajstopy... Nigdy więcej! Niezłe wyzwanie to było, a co się przy tym ustękałam, usapałam i umęczyłam 
Rurki też mi coraz gorzej wkładać i zdejmować, to samo ze skarpetkami 
|
u mnie tez nie zla gimnastyka przy skarpetkach hahaha, a nawet przy majtkach
melleczka tracisz rownowage? 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
hmm ja to sie martwilam bo mialam wynik w gornej granicy normy 154, a moj lekarz mrugnal okiem ze wynik jest ok.
dziwne ze twoj gin ma jakies "ale" nawet jakby byla stara norma 140 to sie przeciez miesci
ogarnelam troche garderobe bo jak zaczniemy malowac to zawale pol sypialni tymi reklamowkami z ciuchami corki, musze w koncu te worki prozniowe zamowic, aa mam caly duzy karton butow po corce 
znalazlam nawet podgrzewacz do butelek  i spiworek na sanki , ktory moge tez do wozka wykorzystac czy fotelika bo ma dziury na pasy w srodku
kocyki wyprane, teraz pierze sie posciel razem z ochraniaczami i rozki, jutro wlacze dodatkowa posciel, reczniki i przescieradla
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------
Musze kupic sweter na chlodne dni , zamiast kurtki , ktory bedzie lepszy?
1. http://allegro.pl/30023c-selena-ciep...487391866.html
2. http://allegro.pl/70007c-kardigan-na...487370053.html
|
drugi fajniejszy sweterek chyba praktyczniejszy się wydaje!
widze,ze wszystkie powoli zaczynamy robic prania dla swoich dzieci
|
|