Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 15:28   #159
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

Cytat:
Napisane przez madziqqq Pokaż wiadomość
Karo głównie jak posiedzę trochę to zaraz mnie ciśnie a pracę mam niestety siedzącą
no ja tak samo, dużo siedzę i w tedy też mnie kłuje w lewym boku albo prawym pod żebrem. macica się podnosi z dzidzią i niestety ma to swój udział w tym duży. trzeba w tedy zmienić pozycję, położyć się, pochodzić i w tedy się poprawi, przynajmniej u mnie.

Cytat:
Napisane przez promolcia Pokaż wiadomość
skład dobry, można kupować do testowania
celowo piszę, że do testowania bo na taki skład też można zareagować uczuleniem, akurat w tych jest aloes, ogólnie wielbiony cudotwórca, ale na przykład mnie uczula - zwyczajnie powoduje kontaktowego buraka, z innych powszechnie używanych w dziecięcych kosmetykach uczulaczy kojarzę rumianek i nagietek, także skład może być dobry co nie oznacza, że przypasuje naszemu maleństwu, nie ma innej rady jak testowanie na jego własnej skórze

oliwka hipp składowo też jest ok, pamiętaj tylko, że wszelkie oleje używa się na mokrą skórę, albo przynajmniej ręce dobrze zmocz wodą przed smarowaniem
dokładnie! skład bardzo dobry, ale tak to jest, że każdy musi przetestować na sobie, bo ktoś właśnie może być na któryś składnik uczulony i w tedy klops z takiego produktu.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora