Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 16:34   #4569
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25

Agata: ja bym się nie nadawała... Myślę że na takiej formie zarobkowania możesz albo zarobić, albo stracisz raz dwa... do tego trzeba mieć talent

u mnie zimno się zrobiło taka jesienna pogoda jest i do tego mam katar
byłam dziś u lekarza z Basią po skierowanie na bioderka (u zdrowych dzieci) i jakaś "mądra" mama przyszła z dzieckiem i jego wynikami, sama chora i chciała się zarejestrować, ewentualnie przyjść później... tylko że jak przychodzi do zdrowych sama chora, to i tak niewiele zmienia, bo jej zarazki przecież "są" nawet jak zdrowe dziecko przyprowadza... co prawda nie wiem czy to było zaraźliwe, bo może i nie, no ale mimo wszystko w takiej sytuacji przyszłabym pod koniec przyjmowania zdrowych dzieci a nie na początek, żeby siebie załapać już na normalne wizyty...
Basia dostała też skierowanie na podcięcie wędzidełka w języku, bo niby przykrótkie i mogą być problemy z mówieniem później... Co prawda mam mieszane uczucia, bo bez problemu ssie, ale może jakby miała dłuższe to jej moja pierś nie będzie ciągle wypadać i nie będę musiała trzymać?
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora