Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 17:11   #1138
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)

Cytat:
Napisane przez AnnaKliwijska Pokaż wiadomość
Swoją drogą spróbujcie kiedyś rozczesać włosy na sucho. Wiem, że brzmi przerażająco, ale jeżeli umyjecie włosy, a potem nałożycie odżywkę do spłukiwania czy jakąś maskę, spłuczecie i zostawicie,zeby włosy same wyschły i dopiero potem rozczeszeczie - o wiele lepiej dla włosów. Mokre włosy są bardzo podatne na zniszczenia, bardziej poplątane, trudniej je się rozczesuje.
Oczywiście to uwaga do prostowłosnych, bo kręconowłose pewnie doskonale wiedza, że czesanie ich włosów ma sens tylko na mokro
Mi kiedyś fryzjerka o tym powiedziała i od tego czasu staram się w ten sposób robić Dzięki temu moje włosy rano nie są takie oklapnięte.

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy obrączki
Pokaż zdjęcie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Ja kiedy mogę to myje glowe tak kolo 20 i akurat do pójścia spać mi same schną w ogóle nie wiem czy kiedykolwiek moje życie sie tak przestawi zebym wlosy myła z rana, chyba nie ma szans jedynie jak mialam na uczelnie na 13 to myłam przed wyjściem a jak bym miala myc przed wyjściem na 7 czy 8 rano to nigdyyy nie wyobrażam sobie
Ja tak samo Jak idę do pracy na 13:30 to wtedy myję rano, bo jak wracam do domu o 22, to już mi się nie chce Leń ze mnie...