Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 17:29   #984
mmgi
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III

Ale pędzicie, staram się być na bieżąco, ale jak siadam do nadrabiania to przeważnie mam kilka stron, teraz jestem na 26

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
bajlaga mam zdjecie jeszcze z cesarki, jak mi wyciagneli ja z brzucha w krwi ale nie bede dla ciezarowek wstawiac, bo na zawal popadacie i
Ja bym chętnie zobaczyła takie zdjęcie

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
smerfetka ja przechodzę gdzieś i wyczuję jakiś zapach to od razu mam skojarzenia, zapachy kojarza mi się z różnymi momentami i osobami zapach ugotowanej marchewki przypomina mi moją Ś.P. babcię
Mam tak samo, ciekawe jak zapamiętamy zapach porodu :P

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Wbieglam w dzial "Poczekalnia" i sa tematy wypisane najpierw obok "Ostatnia wiadomosc" pozniej jest Odpowiedzi a na koncu Wyswietlenia. Wciskasz w liczbe w dziale "Odpowiedzi" przy naszym temacie voila!

Kabaczek byl nadziany usmazonym miesem mielonym, pieczarkami, kawalkami pomidorow z puszki {bez skorki}, cebula, czosnek + ugotowany ryz. No i przyprawy tj. oregano, pieprz, vegeta, papryka. No i taka mieszanka wypchalismy kabaczki i na to smietana + starty zolty ser.
I do piekarnika na 180st. 1 godzinka
Kinquaa, ale Ty dużo piszesz ja się muszę poprawić, bo jestem daleko w tyle, pewnie nawet nikt mnie tu nie kojarzy, za to ja kojarze Was wszystkie, bo od początku podczytuję :P

Cytat:
Napisane przez martus336 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.! nie wiem czy mnie pamietacie poronilam w 7tyg. aczkolwiek dzis zawitalo do mnie ponowne szczescie i okazalo sie, ze ponownie nosze w sobie malą fasolke. chcialam sie tym z Wami podzielic zazdroszcze Wam, ze jestescie juz na tym etapie. 3majcie sie cieplutko i uwazajcie na siebie.! pozdrawiam ;*
Wielkie gratulację i życzę żeby teraz wszystko było w porządku

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Karoloo spokojnej nocki

mi sprawiają trudności czynności, które kiedyś były dla mnie lekkie i przyjemne, nawet wchodzenie po schodach robi się męczące, a jak mam wstać w nocy na siusiu to odwlekam to co chwilę i się boję, że w końcu nie zdążę
Haha robię identycznie z tym wstawaniem w nocy!

Dobra idę czytać dalej, co tam nawypisywałyście
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora