Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 18:01   #4890
gargantuiczna
Rozeznanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

spinka, letka - 100 lat i fajnych porodów

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Cześć!

Mam dokładnie to samo zdanie

W sondzie zagłosowane

Dziś przyszło łóżko dla mojego przedszkolaka Po południu będziemy składać.
Poprzebierałam część spadkowych ubranek i tak jak Mortisha, czekam na dostawę z Gemini i piorę 0 nie ma już zmiłuj

Letka i Spinka - wszytkiego naj naj Kobietki!
Co stawiacie?
Boże, jak ja bym się chętnie choć troszkę wstawiła, choć troszkę znieczuliła

Witaj Mamad!

Patrzcie jakie cudo:
http://mamaplus.pl/products/bransole...k-bands-rozowa

A ja korzystałam z agrafki doczepianej do stanika
łączę się w chęci wstawienia się a tu jeszcze czas karmienia przed nami ;-)

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Najważniejsze że jesteś w dobrych rękach.

Na szczęście dziś są takie czasy, że wszystko jest na wyciągnięcie ręki, także nawet jak czegoś nie masz, to zaraz możesz mieć. Co nie zmienia faktu, że Tomcio ma jeszcze posiedzieć w brzuszku jak najdłużej...

Czemu ja ? Powiem szczerze, jestem już trochę na wizażu, ale nie nigdy nie zakładałam wątku ani go nie prowadziłam, nawet nie wiem jak to się robi

Jestem za jedyneczką

Ale dodam coś od siebie, bo nie byłabym sobą
Październik się zbliża wielkimi krokami, niedługo będziemy już Mamusiami !

Po prostu dieta cud Nie tknę serc,wątróbek, kaszanek i innych takich za nic w świecie

Spinka, Letka, 100 LAT ! I spełnienia najpiękniejszych marzeń.
Imprezkę czas zacząć, może drink marchewkowo jabłkowy z domieszką przypraw korzennych

U mnie dzień minął w mieście, jak zawsze. Nie bez powodu jestem nazywana powsinogą Zaliczyłam sr i odpowiednią dietę przed i po porodzie, lumpek, Esotiq- wyprzedaż staników do karmienia, dorwałam za 32 zł, uwielbiam jakość tej marki więc wzięłam. Niestety, miska mi sie nie zmieniła, jedynie obwód. Gdzie tu sprawiedliwość, brzuch rośnie, cyce wcale ??

PS I ja zagłosowałam na nową prowadzącą wątek
to w Esotiq jest wyprzedaż tych staników do karmienia? nawet nie wiedziałam, że mają takie w ofercie. fajnie. trzeba się wybrać, bo uwielbiam ich bieliznę.

czuję się jak teletubiś. okrągłe i niekształtne. a TŻ porównuje mnie do NIEJ

tytuły - najbardziej podoba mi się pierwszy
gargantuiczna jest offline Zgłoś do moderatora